Hugh Jackman, pentru a şaptea oară în rolul lui Wolverine

de Cristina Grigore în 20 Dec 2012
Hugh Jackman, pentru a şaptea oară în rolul lui Wolverine

Continuarea lui X-Men: First Class a fost anunţată de studiourile 20th Century Fox în urmă cu mai bine de şase luni, de atunci fiind confirmaţi în distribuţie actorii Patrick Stewart (Profesor X) şi Ian McKellen (Magneto). Zvonurile despre revenirea în noul film, ce a primit numele X-Men: Days of Future Past, a lui Hugh Jackman s-au răspândit încă din vară, însă abia acum regizorul Bryan Singer a confirmat participarea acestuia în sequel drept popularul Wolverine.

Va fi cea de-a şaptea oară când Jackman se echipează cu ghearele de adamantium, incluzând pelicula de sine stătătoare The Wolverine, cu lansarea anul viitor. Potrivit site-ului DenofGeek, regizorul a anunţat participarea lui Jackman pe contul său de Twitter, promiţând că vor urma noi nume în completarea distribuţiei.

S-a speculat, desigur, şi în legătură cu revenirea în rolurile lui Storm şi Cyclops a lui Halle Berry şi James Marsden, însă aceste participări nu au fost încă confirmate. Este însă posibil ca Singer să dorească să aducă în continuare pe mai toţi actorii din pelicula originală X-Men, mai ales că intriga lui Days of Future Past implică, conform benzilor desenate, folosirea călătoriei în timp.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 20 decembrie 2012 14:54
Abia astept sa apara filmul pentru ca pare foarte interesant.
catasmile17 pe 20 decembrie 2012 15:11
Ma bucur ca a revenit in noua productie x-men. Abia astept sa filmul.
xerses pe 20 decembrie 2012 17:01
Si mie mi se pare fascinant personajul.
Macabru pe 20 decembrie 2012 17:14
Chiar n-as putea sa vad alt actor care sa-l joace pe Wolverine. Hugh Jackman e cel mai potrivit ! Ar fi fost pacat sa fie inlocuit.
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2013 13:24
Nu exista actor mai potrivit ca el pentru Wolverine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells