Hugh Laurie va juca în RoboCop

de Cristina Grigore în 13 Iun 2012
Hugh Laurie va juca în RoboCop

După recent încheiatul serial House M.D., ce l-a transformat într-unul dintre cei mai populari actori de televiziune, Hugh Laurie va rămâne în atenţia publicului prin una dintre peliculele de referinţă ale Hollywood-ului, RoboCop, refăcută acum de regizorul Jose Padilha.

Potrivit Variety, fostul doctor îşi va pune la lucru trăsăturile negative de personalitate în rolul preşedintelui companiei Omni Corp, responsabilă de crearea lui RoboCop. Personajul este descris de această dată drept unul „rece şi sarcastic”.

Din distribuţie fac parte în acest moment, Joel Kinnaman, în rol titular, Samuel L. Jackson drept puternicul mogulul de televiziune Pat Novak, Gary Oldman în rolul omului de ştiinţă care a contribuit la transformarea lui Alex Murphy în cyborg şi Abbie Cornish, care a primit partitura soţiei lui Muphy.

Filmările lui RoboCop vor începe în septembrie la Toronto, lansarea fiind stabilită pentru august 2013. La scenariul filmului au contribuit Nick Schenk, James Vanderbilt şi Josh Zetumer.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 13 iunie 2012 13:04
Superb!Va schiopata si acolo? :)
Macabru pe 13 iunie 2012 19:58
Un fel de Dr. House SF .. Tot i-a salvat viata bietului om si l-a transformat intr-un robot. :)))) :D Cu siguranta o sa fie actorul favorit din film , cu toate ca va avea un rol , sa zicem "negativ" :D House e epic , o sa ramana in mintea noastra ca House si o sa-l indragim indiferent de ce rol va juca !
Ottomanu pe 13 iunie 2012 23:02
Hugh Laurie is back in the house !!! /m\
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2012 11:33
deja se anunta ceva excelent !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells