Iată când se lansează Taboo, miniseria cu Tom Hardy în rol central

de Cristina Grigore în 17 Nov 2016
Serialul, produs de Ridley Scott, a fost realizat după o idee a lui Tom şi a lui Edward Hardy, tatăl actorului

Tom Hardy şi-a inclus recent în filmografie un incitant proiect pentru televiziune, miniseria Taboo. Produsă de Ridley Scott după un scenariu de Hardy şi Steven Knight, serialul a primit recent un teaser şi o dată de lansare – 10 ianuarie 2017, pe canalul FX.

Acţiunea se petrece în 1814 şi îl are în centru pe James Keane Delaney, care se întoarce în Londra după ce petrece zece ani în Africa. Aici, moartea tatălui îl pune în posesia unei moşteniri misterioase. Odată cu aceasta vin şi duşmanii, iar lupta împotriva lor şi a Companiei Britanice a Indiilor de Est îl introduce într-un conflict periculos între două naţiuni puternice: Anglia şi Statele Unite ale Americii.

Primul sezon va avea opt episoade şi a fost dezvoltat după o idee de Tom şi Edward "Chips" Hardy Hardy (tatăl actorului). Distribuţia este completată de Michael Kelly (House of Cards), Jonathan Pryce şi Oona Chaplin (Game of Thrones).

 

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Taboo

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells