Iată când se va lansa viitorul film al lui Peter Jackson, Mortal Engines

de Cristina Grigore în 25 Nov 2016
Filmările încep în prima parte a lui 2017, în Noua Zeelandă

Pelicula SF fantasy a lui Peter Jackson, Mortal Engines, a primit data de lansare în cinematografele americane. Filmul, ce va începe producţia în Noua Zeelandă la începutul anului viitor, se va lansa pe 14 decembrie 2018.

Echipa de producţie va fi alcătuită, în mare parte, de foştii colaboratori ai lui Jackson la titlurile cele mai importante din cariera sa, The Lord of the Rings şi The Hobbit.

Mortal Engines are la bază romanul multi premiat, cu acelaşi nume, al autorului britanic Philip Reeve. Acţiunea se petrece într-un viitor postapocaliptic, în care oraşele au primit roţi şi s-au transformat, practic, în vehicule uriaşe. Există însă, în continuare, o luptă pentru resursele necesare întreţinerii unui astfel de oraş (prin atacuri organizate împotriva aşezărilor mai mici şi mai vulnerabile). Apar însă şi activişti pentru folosirea unor resurse mai puţin dăunătoare naturii, iar când, în Londra, Tom Natsworthy se opune unui atac împotriva altui oraş, este izgonit, alături de un alt nelegiuit. Cei doi vor trebui să lupte din greu printre ruinele planetei, pentru a dejuca un plan ce pune în mare pericol viaţa pe Terra.

În scaunul regizoral se va afla Christian Rivers – colaborator de aproape 115 ani al lui Jackson (departamentul tehnic). Sceariul le aparţine lui Jackson, Philippa Boyens şi Fran Walsh.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Jackson, Mortal Engines

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
iantoc pe 25 noiembrie 2016 20:21
În scaunul regizoral se va afla Christian Rivers – colaborator de aproape 115 ani al lui Jackson (departamentul tehnic) OARE CATI ANI ARE Peter Jackson 150?
Costirik pe 25 noiembrie 2016 22:31
Unele articole de pe aici contin greseli atat de stupide, incat ai senzatia ca le face intentionat :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells