Iată filmul cu supereroi preferat al lui Steven Spielberg

de Cristina Grigore în 16 Mai 2016
Cineastul a lansat în week-end, la Cannes, noul său film, The Big Friendly Giant

Noul film al lui Steven Spielberg, The Big Friendly Giant, a fost proiectat în week-end la Festivalul de Film de la Cannes, iar din întâlnirile cu presa ale legendarului cineast a rezultat şi un material legat de preferinţele acestuia în materie de filme cu supereroi  - un gen care lipseşte din filmografia de patru decenii a cineastului. Astfel, el a dezvăluit site-ului portughez Omeleto că filmul său preferat din această categorie este Guardians of the Galaxy.

„Îmi place foarte mult ‘Superman’, al lui Richard Donner, ‘Dark Knight’, al lui Nolan, şi primul film Iron Man, însă filmul cu spereroi care m-a impresionat cel mai mult este unul care nu se ia foarte în serios – Guardians of the Galaxy. După proiecţie, am avut sentimentul că am trăit ceva nou - nu face uz de cinism şi nu se teme să fie dur acolo unde este cazul”, a explicat cineastul.

Guardians of the Galaxy a scos cu mare succes din anonimitate – într-un moment în care doar Iron Man şi Captain America reuşiseră să se impună pe marele ecran – un segment neobişnuit al universului Marvel. Artizanii principali ai reuşitei au fost regizorul James Gunn, un star cu umor şi o prezenţă captivantă, Chris Pratt, dar şi un scenariu echilibrat, atrăgător. O a doua parte se află deja în pregătire, cu noi personaje incluse în poveste, printre care Nova Prime (Glenn Close) şi tatăl lui Star-Lord (Kurt Russell). Lansarea va avea loc pe 5 mai 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, The BFG, Guardians of the Galaxy, superman, The Dark Knight, iron man, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cinefilus pe 18 mai 2016 16:34
Lista e buna, el e realist.
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 13:17
Intr-adevar, recunoastem o revigorare al personajelor prezente in actoalele productii "Marvel", dar sa nu lasam in urma totusi, marii supereroi ai productiilor realizate cu ceva vreme in urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells