Iată filmul Marvel preferat al lui Quentin Tarantino

de Cristina Grigore în 12 Iun 2019
Regizorul lui Once Upon a Time in Hollywood este un fan al Universului Cinematografic Marvel

În vreme ce alți cineaști s-au arătat mai degrabă critici, decât elogioși, la adresa filmelor Marvel, regizorul Quentin Tarantino a făcut o pasiune pentru aceste producții. Dovadă și afirmația sa recentă din interviul acordat revistei Empire – al cărui scop era, de fapt, promovarea noii sale pelicule Once Upon a Time in Hollywood. El a lăudat ideea „universului comun” transpus în seria Marvel și a dezvăluit și care dintre filme i-a plăcut cel mai mult din câte a văzut până acum.

Thor: Ragnarok mi-a plăcut la nebunie”, a spus Tarantino. „Este favoritul meu din serie după The Avengers – categoric acesta mi-a plăcut cel mai mult”, a continuat el.

Cineastul a recunoscut că nu este încă „la zi” cu „saga Infinity” - așa cum sunt cunoscute cele 22 de filme grupate în trei „faze” (din care ultimul, Avengers: Endgame, s-a lansat în luna aprilie), dar este pe cale să recupereze.

„Nu am ținut pasul cu ele în acești, cred, ultimi patru ani. Cred că ultimele ecranizări ale benzilor desenate pe care le-am văzut anul trecut la cinema sunt Wonder Woman și Black Panther. Însă în urmă cu câteva săptămâni m-am apucat de un maraton Marvel, pentru a mă pregăti de Avengers: Endgame. Am terminat recent Captain America: Civil War și următorul este Doctor Strange”, a dezvăluit el.

Once Upon a Time in Hollywood se va lansa în cinematografele românești pe 16 august.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, Thor: Ragnarok, Avengers: Endgame, The Avengers, Captain America: Civil War, Doctor Strange

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 14 iunie 2019 09:09
Ce sa zica si el...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells