Iată-i pe Daniel Craig şi Rachel Weisz în Dream House

de Cristina Grigore în 29 Ian 2011
Iată-i pe Daniel Craig şi Rachel Weisz în Dream House

Thriller-ul lui Jim Sheridan, Dream House, şi-a început filmările la începutul anului şi este acum terminat, în faza de promovare, cei de la Universal lansând, parte a acestei etape, una din primele imagini din film, preluată şi de CinemaBlend. 

Îi putem vedea pe Daniel Craig şi Rachel Weisz, un cuplu alături de cei doi copii ai lor, recent instalaţi în casa lor de vis, departe de zgomotul şi agitaţia New York-ului.  Bucuria lor nu ţine mult; descoperirea că în casa în care abia s-au mutat au fost omorâţi o mamă împreună cu copii săi îi îngrozeşte (cadrul surprins din film ar putea fi chiar unul din momentele în care află ceva nelalocul lui).

Tatăl familiei, Will Atenton (Craig), începe să investigheze înfricoşătoarea întâmplare, ceea ce îl duce la una din vecinele apropiate familiei supusă  tragediei (Naomi Watts).  Împreună cu aceasta află ce s-a întâmplat cu foștii proprietari ai casei în care s-a mutat, dar, totodată, şi că viaţa sa şi a familiei sale este în pericol.

Scenaristul peliculei Dream House este David Loucka (Borderline, Eddie). Universal Pictures va fi distribuitorul internaţional iar lansarea americană este programată pentru 30 septembrie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 30 ianuarie 2011 17:19
Probabil acest film va rezulta o nominalizare la oscar pt Rachel Weisz, cel putin asa sper.
AbrahamLincoln pe 30 ianuarie 2011 18:04
Probabil acest film va rezulta o nominalizare =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Omule , da sti sa te exprimi nu gluma
Ioana pe 31 ianuarie 2011 09:12
"cu copii" doua greseli in doua cuvinte... te plang limba romana...
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2011 10:44
o poveste cam uzata , avand in vedere ca a fost cam aceeasi poveste si in "The Haunting in Connecticut" , si in multe altele ......
gogu pe 31 ianuarie 2011 11:17
uitati-va la `The Amityville Horror` cel mai reusit

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells