Iată-l pe actorul care a fost cât pe ce să primească rolul lui Superman

de Cristina Grigore în 7 Iul 2015
Starul lui Magic Mike şi White Collar a ajuns totuşi să îmbrace costumul popularului supererou al DC Comics...

O mulţime de tineri actori şi-au dorit legendara partitură a unuia dintre cei mai populari şi iubiţi supereroi, însă puţini se pot lăuda că au fost la un pas de a primi rolul. Matt Bomer, starul lui White Collar şi Magic Mike, este unul dintre aceştia. El a mărturisit, într-un podcast al site-ului Happy Sad Confused, că pe la începutul anilor 2000 a fost ales să îmbrace costumul roş-albastru al supereroului de către Brett Ratner. Filmul ar fi avut un scenariu imaginat de J.J. Abrams. Bomer – care a concurat pentru rol cu Paul Walker şi Brendan Fraser – urma să joace alături de Amy Adams, aleasă pentru rolul lui Lois Lane.

„Brett m-a ales pentru acel proiect, însă la scurtă vreme totul s-a năruit”, a dezvăluit Bomer. „A durat foarte mult până am primit rolul; cred că a durat în jur de trei luni până am ajuns să dau proba. Lucrurile au evoluat însă de aici. Apoi a mai fost o lună în care părea că suntem gata de lucru. Însă proiectul s-a destrămat încetul cu încetul. Şi nu regret asta, simt că de atunci am avut ocazia să apar într-o paletă variată de roluri în multe alte filme”, a mai spus actorul.

Bomer a ţinut însă să menţioneze că pelicula Superman a lui J.J. Abrams ar fi fost cu totul diferită de Superman Returns şi Man of Steel. „Se axa mai mult pe anii de început ai personajului, pe copilărie şi anii de liceu. Era, sub multe aspecte, un film mai uşor, mai distractiv”.

Actorul a ajuns totuşi să îmbrace costumul supereroului DC Comics pentru o reclamă japoneză din 2009 la Toyota Prius.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Bomer, Brett Ratner, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 8 iulie 2015 10:36
Well, stiu ca suntem intr-o perioada cu "gay rights" insa nu cred ca nici un studiou de la Hollywood ar sponsoriza un film cu buget mare in care actorul ce interpreteaza personajul principal este gay, mai ales intr-un film de actiune. Cu toate ca Matt are o chimie extraordinare cu personajele femenine in toate filmele in care l-am vazut.
xerses pe 8 iulie 2015 17:47
Ce pierdere pentru personaj....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells