Iată trailerul și primele imagini de la remake-ul coreean al La casa de papel!

de Marina Florea în 25 Mai 2022
Fabrica de bani: Coreea se lansează anul acesta, pe 24 iunie

Netflix a dat publicității un trailer și primele imagini pentru Money Heist: Korea-Joint Economic Area, un nou serial dramatic polițist inspirat de serialul spaniol Fabrica de bani, ce era - în 2019 - cel mai urmărit serial Netflix într-o altă limbă decât engleza.

Acţiunile eroilor deveneau o adevărată frondă împotriva sistemului indiferent la problemele oamenilor de rând, iar palma dată sistemului bancar şi autorităţilor căpăta o semnificaţie cu atât mai adâncă prin alăturarea acţiunii cu celebrul cântec "Bella, ciao", imnul partizanilor italieni gata să-şi dea viaţa pentru a nu lăsa fascismul să prindă rădăcini în ţara lor.

Remake-ul Netflix la popularul serial spaniol La casa de papel/Fabrica de bani, plasat în Coreea, primește un trailer și primele imagini.

În regia lui Kim Hong-sun, noul serial are o distribuție din care fac parte Yoo Ji-tae, Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Won- jong și Park Myung-hoon.

Hoții atacă Trezoreria unei Coreea unite. Cu ostateci prinși înăuntru, atacatorii trebuie opriți de poliție - dar trebuie prins și sumbrul creier al operațiunii.

Găsiți galeria de imagini la fișa filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Money Heist: Korea - Joint Economic Area, La casa de papel 

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells