Ice Age 5 se lansează pe 22 iulie 2016

de Ştefan Dobroiu în 8 Aug 2015
Află şi titlul final al aşteptatului sequel animat!

Studiourile Blue Sky lucrează de zor la cea de-a cincea parte a seriei Ice Age şi tocmai au anunţat data premierei, dar şi titlul final al sequelului: vom vedea Ice Age: Collision Course pe 22 iulie 2016. Până acum, atât în România cât şi în Statele Unite, acest weekend era "ocupat" de următorul blockbuster al lui Guy Ritchie, Knights of the Roundtable: King Arthur, anunţă Comingsoon.

Studiourile nu au furnizat detalii legate de noile aventuri ale mamutului Manny, leneşului Sid şi tigrului Diego, dar titlul sugerează că cei trei eroi şi gaşca lor de prieteni ar putea provoca sau evita o coliziune distrugătoare. Noi ne-am aştepta ca motivul tuturor belelelor să fie, ca şi până acum, veveriţoiul Scrat.

Ray Romano, John Leguizamo şi Denis Leary vor da voce şi de această dată personajelor, alături de Queen Latifah, Keke Palmer, Wanda Sykes şi Jay Leno.

Primele patru filme ale francizei au încasat în total aproape trei miliarde de dolari. Deşi criticii au fost tot mai puţin satisfăcuţi de calitatea scenariilor, sequelurile au însemnat opriri obligatorii la cinema, mai ales pentru familiile cu copii.

Exploreaza subiecte similare:

Knights of the Roundtable: King Arthur, Ice Age 5, Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 9 august 2015 12:11
Seria asta a mers din ce ince mai prost, dupa o prima parte incantatoare , au urmat continuarile , din ce in ce mai slabe.
bogyvaly pe 10 august 2015 11:42
Noul bine realizat va surpinde foarte placut intotdeauna. Dar originalitatea va fi mereu apanajul primului film, continuarile nemaiputand oferi aceeasi calitate. Similar, Matrix, probabil Avatar, etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells