In sfarsit, Second Hand pe ecrane!

27 Mai 2005
In sfarsit, Second Hand pe ecrane!
Saptamana aceasta avem 4 premiere cinematografice.
Incepem cu indelung-asteptatul film Second Hand. Desi se aude de el de cel putin 3 ani, iata ca abia acum a reusit sa apara pe ecrane. Dar cum se spune, mai bine mai tarziu, decat niciodata... Si spun eu asteptarea merita pentru acest cel mai nou film al lui Dan Pita. In rolurile principale: Mihai Calin si Alexandra Dinu (foto). O poveste de dragoete cum nu ati mai vazut!
Lung-metrajul prezinta povestea relatiei dintre doi oameni care privesc dragostea din perspective foarte diferite. Daca pentru Petre (Mihai Calin), intalnirea cu Andreea se va transforma dintr-un simplu capriciu, intr-un sentiment foarte puternic si neasteptat, pentru Andreea (Alexandra Dinu), întreaga poveste va lua forma unui blestem.
Alta premiera este White Noise / Vocea Mortii care trateaza serios problema comunicarii cu cei disparuti dintre noi. Un film extraordinar de bine realizat de Geoffrey Sax si jucat de Michael Keaton, care iata apare dupa multi ani in care nu l-am mai vazut pe ecrane. Fenomenul de Voce Electronica - FVE - prezentat in film este procesul prin care mortii, cu ajutorul sunetului si imaginii, pot sa comunice cu cei vii prin intermediul asa-numitului "zgomot alb" emis de dispozitivele electronice moderne.
Pana la moartea subita a sotiei sale, survenita in conditii misterioase, arhitectul Jonathan Rivers (MICHAEL KEATON) se considera un om decent, rational, care nu ar fi acceptat in mod normal nici un fel de teorii despre comunicarea cu mortii. Acum insa, un strain pe nume Raymond Price a patruns in viata lui, pretinzand ca ar fi auzit-o pe sotia lui Jonathan, Anna, prin intermediul FVE.
Urmatoarele premiere, sunt doua productii franceze: Blueberry, L'experience secrete / Blueberry, Experienta secreta si Agents Secrets / Agenti secreti, amandoua cu Vincent Cassel in rolurile principale.
Crescut de indieni, Mike Blueberry a ajuns serif in Palomito, iar acum incearca sa mentina echilibrul precar dintre doua civilizatii, cu riscul de a nu mai apartine nici uneia.
Totul se schimba in ziua cand un ucigas misterios, Wally Blount, transforma orasul intr-un adevarat infern si rascoleste amintiri din trecut. Blount cauta o “comoara” indiana.
Agenti secreti, cu Monica Belluci si Vincent Cassel incheie sirul premierelor din aceasta saptamana de la noi.
Algeciras, un orasel din sudul Spaniei. Un barbat este asasinat de ucigasi platiti rusi. Asupra cadavrului se gaseste un cip cu informatii pretioase despre o retea clandestina de traficanti de arme si diamante ce actioneaza in Africa.
Lipovsky, un om de afaceri din Elvetia, este creierul retelei. Doi agenti secreti, capitanul Georges Brisseau si coechipiera lui, Lisa, insotiti de Lois si Raymond, inotatori specializati in lupte, au ca misiune descoperirea si distrugerea retelei si neutralizarea lui Lipovsky...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:18
se poate si asa ceva, white noise mi-a placut
GRATIELA pe 19 iunie 2010 10:31
AS VREA SA STIU CUM POT CUMPARA FILMUL SECOND HAND
MULTUMESC

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells