Inedit. Kate Winslet reface, în costumație sport, scena emblematică de pe Titanic

de Gloria Sauiciuc în 28 Iul 2015
Omagiul (cel mai probabil spontan) a durat câteva secunde, suficient de mult timp - totuși - pentru ca noi să retrăim emoția acelei scene antologice din istoria filmului

Invitată în emisiunea celebrului expert în supravieţuire Bear Grylls, „Running Wild with Bear Grylls”, actrița Kate Winslet și-a învins limitele coborând de pe o stâncă foarte abruptă. Poate inspirație de moment, poate scenă gândită de producătorii emisiunii, coborârea a fost marcată de refacerea celebrei secvențe de pe Titanic, în care personajul Rose își deschide brațele pe puntea vasului, spre a simți adierea vântului.

Momentul de pe stâncă e însoțit și de un schimb de replici: „Jack, mă simt de parcă aș zbura”, spune Winslet. „Ai încredere în mine?”, replică Bear Grylls. „Dacă sari tu, sar și eu!”... Omagiul (cel mai probabil spontan) a durat câteva secunde, suficient de mult timp - totuși - pentru ca noi să retrăim emoția acelei scene antologice din istoria filmului. Emisiunea, în cadrul căreia sunt invitate celebrități, a fost realizată în țara Galilor, scrie publicația Mashable.

Dacă actrița Kate Winslet nu mai are nevoie de nicio prezentare, Bear Grylls a devenit cunoscut în toată lumea drept unul dintre cele mai celebre nume din domeniul aventurii şi supravieţuirii în sălbăticie. Traseul lui către acest statut de vedetă a început în Marea Britanie, în Insula Wight, unde regretatul său tată l-a învăţat să se caţere pe stânci şi să navigheze cu ambarcaţiuni cu pânze. Antrenat încă de la o vârstă fragedă în arte marţiale, Bear a petrecut trei ani ca soldat în trupele speciale britanice, SAS 21. Aici şi-a perfecţionat multe dintre abilităţile pe care fanii săi din întreaga lume adoră să le vadă puse la încercare în lupta cu Mama Natură.

La începutul secolului XX, o creaţie maritimă răpitoare denumită Titanic a unit oameni din diverse lumi, toţi cu motivele proprii de a participa la călătoria sa istorică. De la căpitanii din branşă până la emigranţii plini de speranţă care doresc să-şi încerce norocul în lumea nouă, Titanicul a fost un simbol falnic al progresului omului către era modernă. Fiind declarată „de nescufundat", având o încărcătură preţioasă de peste 2.200 de bărbaţi, femei şi copii, nava şi-a început călătoria în Southampton, Anglia, îndreptându-se către oraşul New York cu speranţe, uimire şi optimism. Însă, această „navă a viselor” a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele îngheţate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

Exploreaza subiecte similare:

titanic, Kate Winslet

Alte știri din cinema

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Garfield – Un film care reușește să capteze esența benzii desenate originale

O alegere excelentă pentru o după-amiază relaxantă în familie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 29 iulie 2015 11:06
de departe cel mai slab film in care a jucat Kate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells