Iron Man ar putea fi înlocuit de o supereroină de culoare. Scenariul lui Ironheart a cucerit Marvel

de Cristina Grigore în 26 Nov 2018
Producătorii Marvel pare că sunt decişi să pună la lucru scenariul propus de Jada Rodriguez

Următoarea fază a Universului Cinematografic Marvel este încă învăluită în mister, în ciuda speculațiilor venite din partea fanilor și a presei. Unele informații obținute de site-urile de profil dau însă indicii despre ceea ce au în plan producătorii legat de soarta unor personaje și introducerea altora.

Este și cazul lui Iron Man, despre care s-a spus că ar putea fi înlocuit de supereroina Ironheart. Noutatea ține însă de faptul că cei de la Marvel au fost cuceriți de rezultat şi ar putea pune la lucru scenariul propus de Jada Rodriguez, conform WeGotThisCovered.com.

„Când o tânără afro-americană îşi pierde speranţa în omenire, se dedică transformării sale într-o supereroină, cu ajutorul lui Tony Stark… nu ştie însă că ea îşi este, de fapt, cel mai înverşunat duşman…”, spune sinopsis-ul viitoarei pelicule.

Ironheart este Riri Williams, o adolescentă extrem de inteligentă, care reface unul dintre costumele lui Stark, dar trece şi la nivelul următor – foloseşte costumul pentru a testa cum este să fii supererou. În benzile desenate, Tony Stark nu numai că este captivat de talentul fetei, însă o ajută chiar să îşi îmbunătăţească armura (oferindu-i o copie a lui JARVIS), încurajându-i transformarea în supereroină.

Ironheart apărea în vară pe lista celor mai bune scenarii neutilizate încă la Hollywood.

Exploreaza subiecte similare:

iron man

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 26 noiembrie 2018 12:00
Asta ar fi maximum de cretinitate.Este exact la fel cum l-am vedea pe Wolverine in rolul unei femei.Ba frate, unele personaje au fost interpretate atat de bine de niste actori(Hugh Jackman, Dawney JR, Heath Ledger) incat nu ai mai avea cum sa pui alti actori sa le interpreteze.Poate peste 15 ani dar in prezent nu.
spartacus pe 26 noiembrie 2018 15:14
Eu astept un Superman ”de culoare” pentru ca bătaia de joc să fie totală, văd că se tot inventează tot felul de... ”super-eroi” din orice. :))))))))
VIBERS pe 26 noiembrie 2018 21:27
Eu astept un superman de culoare care sa fie si gay si care sa aiba intre 80-90 de ani.
madsonik pe 26 noiembrie 2018 22:18
Sa faca ce vor cei de la Marvel, cel mai probabil Avengers 4 o sa fie ultimul film din acest "univers cinematic" pe care o sa il vizionez. Mi-a ajuns cate mizerii au scos in ultimii 10 ani.
VIBERS pe 29 noiembrie 2018 19:31
Au fost si mizerii dar au fost si filme bune
unkn0wn pe 26 noiembrie 2018 23:32
Poate se va face asa ceva si daca se va continua in ritmul asta sper sa aiba pierderi mari si sa dispara tiganii de la disney... cei care au distrus nenumarate filme si continuari.
6Patronul9 pe 27 noiembrie 2018 16:39
Dupa cate filme frumoase si de succes au scos cei de la Marvel,am incredere in ei cu orice.
spartacus pe 27 noiembrie 2018 19:27
Patroane, vezi că ti s-a terminat caseta cu manele, pune mâna și schimb-o că în materie de filme ești ”praf... :)))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells