James Bond 25 nu se face fără Daniel Craig. Producătorii aşteaptă doar confirmarea oficială a starului

de Cristina Grigore în 15 Mar 2017
O mulţime de actori au fost propuşi în celebrul rol, însă studiourile au pariat pe starul lui Skyfall şi Spectre

După lansarea lui Spectre, în 2015, producătorii seriei au dat de un obstacol major – Daniel Craig, vedeta ultimei serii de filme Bond, a anunţat că nu mai doreşte să îşi reia partitura.

Speculaţiile referitoare la actorul care va primi celebrul rol au început – mai toate numele în vogă au fost propuse, inclusiv câţiva actori de culoare. A existat chiar propunerea ca rolul să fie preluat de o actriţă. Realizatorii francizei nu s-au grăbit însă să aleagă un alt star şi bine au făcut. Potrivit Daily Mail, la insistenţele acestora (şi pus în faţa unei remuneraţii extrem de convingătoare) Daniel Craig pare înclinat să accepte încă o aventură în costumul lui Bond.

Deşi se aşteaptă încă o confirmare oficială din partea actorului, producţia lui Bond 25 a fost demarată, iar vechii scenarişti (ce au lucrat inclusiv la Skyfall şi Spectre), Robert Wade şi Neil Purvis, au fost contactaţi pentru a imagina noua poveste.

Şi în ceea priveşte regizorul ce va sta la cârma noii producţii părerile sunt împărţite. Fanii vorbesc despre necesitatea unui „suflu nou” dat seriei. Sam Mendes, care a regizat Skyfall şi Spectre, a declarat că nu-şi doreşte să revină în echipa lui Bond 25, printre numele propuse de media şi fani aflându-se Christopher Nolan şi James Mangold (Logan).

Craig are un orar încărcat de filmări. A încheiat, recent, lucrul la Kings şi Logan Lucky şi se pregăteşte acum de adaptarea pentru televiziune a romanului semnat de Jonathan Franzen, Purity. Anul trecut, actorul declara: „Mai degrabă aş sparge sticla asta şi mi-aş tăia venele, decât să mai fac un alt film Bond”. Studiourile Sony i-au oferit 150 milioane de dolari pentru încă două filme ale seriei.  

Exploreaza subiecte similare:

SPECTRE, Daniel Craig, Skyfall, Robert Wade, Kings, James Mangold, Logan Lucky , actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 11 aprilie 2020 18:12
asteptam cu interes un nou film din seria Bond !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells