James Bond, celebrat la Oscar

de Cristina Grigore în 5 Ian 2013
James Bond, celebrat la Oscar

”Mă numesc Bond. James Bond”. Anul acesta replica va răsuna în sala Dolby Theatre din Hollywood, căci Academia Americană de Film a decis să pună reflectoarele pe celebrul agent și să celebreze în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor cei 50 de ani de la primul film al seriei.

”Suntem extrem de bucuroși să includem în spectacolul din acest an o secvență specială prin care vom aniversa cei 50 de ani de la lansarea lui James Bond”, au spus producătorii Craig Zadan și Neil Meron, citați de EOnline.com. ”Începând cu Dr. No, lansat în 1962, filmele cu 007 au alcătuit cea mai longevivă franciză de film din istorie și un fenomen global adorat”, au adăugat aceștia.  

Nu se știe deocamdată dacă la eveniment va participa și Daniel Craig sau vreunul dintre actorii care l-au întruchipat pe Bond de-a lungul anilor. Cea de-a 85-a ediție a decernării premiilor Oscar va avea loc duminică, 24 februarie, transmisă în direct de postul TV ABC.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danipetrica pe 5 ianuarie 2013 10:04
da... este un fenomen modial dar totusi se exagereaza cu 007 .... pe mine nu ma pasioneaza 007 m-am uitat la ultimul pt ca joaca in el actorul meu favorit(daniel craig)
AndreBlack pe 5 ianuarie 2013 13:33
Ai dreptate , si eu sunt de aceeasi parere . Am vazut doar Casino Royale , Quantum of Solace si Skyfall , in care joaca Craig ! Este un actor foarte talentat !
HarryCineastul5 pe 5 ianuarie 2013 15:09
Si eu am vazut numai filmele cu Craig, si desi mi-au placut, nu intentionez sa urmaresc alte filme.
Theodoric pe 5 ianuarie 2013 22:49
a meritat sa fie premiat,fiindca Skyfall a fost o actiune foarte bune.Craig in anul asta a aratat tot ce a putut,iar dupa asta urmeaza alti actori care sa ne demonstreze ca pot.
Dar deocamdata,Craig e aflat in frunte!Bravo lui,e mai bun decat anul trecut !!!!

alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2013 12:46
Mai am destule de urmarit, din primele productii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells