James McAvoy este Frankenstein

de Cristina Grigore în 27 Iul 2013
Anul viitor, actorul îşi va face apariţia în rolul tânărului Charles Xavier în X-Men: Days of Future Past

Rolul titular în noul film Frankenstein i-a revenit lui James McAvoy, anunţă Deadline.com. Pelicula, ce-l are la cârmă pe regizorul lui Sherlock, Paul McGuigan, va apărea în cinematografe în luna octombrie a anului viitor.

Pentru rolul doctorului Victor Von Frankenstein, în care îl vom vedea aşadar pe McAvoy, au fost luaţi în consideraţie, în ultimă fază, şi actorii Jack Huston (Boardwalk Empire) şi Toby Kebbell (RocknRolla). Daniel Radcliffe a fost distribuit în martie în rolul cocoşatului Igor, într-un scenariu „revizionist” faţă de romanul horror clasic al lui Mary Shelley, imaginat de scenaristul lui Chronicle, Max Landis, şi care va spune povestea din perspectiva lui Igor.

Între timp McAvoy va putea fi văzut anul acesta (nu şi în cinematografele de la noi, deocamdată) în comedia-dramă poliţistă Filth sau în drama în două părţi The Disappearance of Eleanor Rigby: Him, urmat de The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers. În 2014, îşi va face apariţia în rolul tânărului Charles Xavier în  X-Men: Days of Future Past.

Exploreaza subiecte similare:

actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 27 iulie 2013 13:59
Un nou "Frankenstein" ?!?... Deja este in lucru unul cu Aaron Eckhart !!!... Astia chiar sunt in pana serioasa de inspiratie, prostie etc etc etc...
cosmin742000 pe 27 iulie 2013 15:06
Inca o ecranizare dupa Frankenstein cu James McAvoy si Daniel Radcliffe ? Spuneti-mi ca nu e adevarat ce vad :))De fapt nu poate fi adevarat asa ceva .Asa ceva ?
vladimir84 pe 27 iulie 2013 20:43
Incearca pana iese unul bun. Fac teste pe noi...
cosmin742000 pe 28 iulie 2013 14:14
Doamne fereste sa asteptam pana mai iese unul bun.Ar insemna sa fim nemuritori :))
Arlequinade pe 28 iulie 2013 04:58
In fiecare an se gaseste cate o poveste sau cate un "monstru" care sa ne fie bagat pe gat... Anul trecut a fost anul Alba ca Zapada. Anul asta a fost anul ZOMBIES. Si vad ca acum urmeaza un an Frankenstein.
alex_il_fenomeno pe 7 august 2013 18:20
Sa fie intr-un ceas bun. A dovedit ca are carisma si talent, acum depinde cum si le va folosi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells