Jared Leto va juca în Blade Runner 2

de Cristina Grigore în 19 Aug 2016
Fostul Joker se va aventura în lumea SF a lui Rick Deckard

După interpretarea memorabilă din Suicide Squad (unde a fost Jokerul) Jared Leto a fost distribuit în Blade Runner 2, producţie aflată de multă vreme în dezvoltare şi care începe să prindă contur. Distribuţia filmului s-a mărit recent prin adăugarea actorilor Sylvia Hoeks, Robin Wright, Dave Bautista, Lennie James şi Ana de Armas.

Potrivit Variety.com, detaliile legate de rolul său nu sunt încă cunoscute. În Blade Runner 2, Harrison Ford îşi va relua popularul rol, cel al lui Rick Deckard, iar Ryan Gosling va juca rolulul central, descris ca o extensie la povestea originală a lui Phillip K. Dick pe care se bazează filmul.

Un apreciat director de imagine, Roger Deakins, va încerca să recreeze atmosfera iconică a peliculei originale. În scaunul regizoral va sta Denis Villeneuve, responsabil de Sicario şi Prisoners, iar Ridley Scott va fi producător executiv. Scenariul va fi semnat de Hampton Fancher.

Data de lansare a filmului este 12 ianuarie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, actor, Untitled Blade Runner Project

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ardelean_carmin pe 19 august 2016 19:59
Fostul Joker ????
Dimz pe 20 august 2016 12:53
Jared Leto e cunoscut dupa filme ca Mr. Nobody, Requiem for a Dream si altele, nu din Suicide Squad !
Oricum, nu-si avea rostul unei continuari la Blade Runner.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells