Jason Statham nu va apărea în vreun film cu supereroi

de Cristina Grigore în 9 Iun 2015
„Oricine poate juca în astfel de filme. Pe mine mă inspiră starurile de acţiune vechi, autentice, care pot cu adevărat să arate de ce sunt în stare”, a spus actorul

Într-un interviu acordat site-ului Italian i400calci, Jason Statham a ţinut să arate că nu este deloc un fan al producţiilor cu supereroi din zilele noastre. În opinia sa, datorită sumelor immense investite în grafica computerizată, a dublurilor şi a platourilor de filmare pentru motion capture (ecranele verzi), până şi bunica ar fi în stare să devină un supererou.

„În cazul multor astfel de filme pe care le vedem azi, cum sunt producţiile Marvel, cred eu că oricine ar putea juca în ele. Nu am nici o dorinţă să joc într-un film de genul asta. Aş putea să o iau pe bunica, să îi pun o pelerină, s-o pun în faţa unui ecran verde şi să aduc nişte dubluri care să facă toate scenele de acţiune. Oricine poate juca în filmele astea”, a declarat britanicul.

„Toate peliculele de genul acesta se bazează pe dubluri de acţiune, ecrane verzi, bugete de 200 de milioane de dolari şi totul este creat prin intermediul CGI. Pentru mine, nu este ceva autentic. Supereroii sunt fascinanţi, sunt ceea ce vor să vadă oamenii, însă nu mă veţi vedea pe mine că dau buzna să văd filmele astea. Pe mine mă inspiră starurile de acţiune vechi, autentice, care pot cu adevărat să arate de ce sunt în stare”, a adăugat el.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bason pe 9 iunie 2015 11:22
Asa se vorbeste cand nu ai oferte de a juca in filme de genul Marvel. Cred ca bunicasa juca mai bine rolul din Fast&Furious decat a facuto el....
Bayard pe 9 iunie 2015 12:59
Stii ca declaratia asta a venit tocmai pentru ca se discuta ca i s-a ofertat rolul lui Bullseye??
pdf pe 9 iunie 2015 17:49
Are dreptate in mare parte, se exagereaza cu trendul asta de CGI, dar o sa treaca , lumea o sa caute altceva, pana atunci suntem nevoiti sa avem din ce in ce mai multe premiere cu super-eroi. O alta chestie interesanta este lipsa interactiunii dintre personaj si spectator.
kalamity pe 10 iunie 2015 01:28
lui ii plac mizeriile alea de roluri in care esti un fel de dumnezeu si te poti bate de unu singur cu 100 indivizi si sa iesi castigator fara macar o zgarietura.... mare actor
cosmin742000 pe 10 iunie 2015 11:53
In sfarsit un actor intelept.Jos superoii! Bravo Bravo Bravo!
Steff1234 pe 10 iunie 2015 14:10
Asta dupa ce a jucat in F&F lol.
Banuiesc ca sunt acrii strugurii.

YulianHD pe 21 iunie 2015 23:25
Da ce F&F e film cu super eroi:))) ai de plm :)))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells