Jason Statham revine în Fast and Furious 8

de Cristina Grigore în 25 Iun 2015
Şi Eva Mendes (2 Fast 2 Furious, Fast Five) i s-ar putea alătura

Viitorul film anunţat al seriei Fast and Furious îl va avea din nou în distribuţie pe Jason Statham. Actorul şi-a confirmat revenirea într-un interviu acordat site-ului Access Hollywood.

„Deja am început discuţiile pentru realizarea unei alte continuări. Partea a opta. Eu sunt un nou-venit al francizei. Dar tocmai am fost invitat să mă alătur „petrecerii” încă o dată, şi asta mă bucură”, a spus actorul.

De la succesul uriaş înregistrat de Furious 7 - mai bine de 1,5 miliarde de dolari în toată lumea – referirile la o continuare a seriei a fost numeroase, însă momentan singurele detalii disponibile sunt cele legate de distribuţie.

Vin Diesel a făcut însă o declaraţie potrivit căreia acţiunea viitoarei aventuri a echipei va avea loc în New York. Alte site-uri de profil au anunţat că şi actriţa Eva Mendes (2 Fast 2 Furious, Fast Five), va reveni în franciză.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, actor, Fast and Furious 7

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 iunie 2015 10:23
Ma bucur caci imi place si cum joaca dar si seria Fast and furious.
unkn0wn pe 25 iunie 2015 11:14
Nici in desene animate nu se fac asemenea cascadorii(porcarii).
FeaR pe 27 iunie 2015 19:34
E funny să intri cu 300km\h în altă mașină și amândoi să iasă fără nici o zgârietură + ''freza'' făcută :)))
spartacus pe 25 iunie 2015 11:45
Preconizez un mare esec pentru parte a 8-a a acestei serii, in ciuda distributiei. de calitate. Era si normal ca FF7 să fie un succes datorită/din cauza accidentului lui Paul Walker, un actor foarte îndrăgit. Ce va fi în continuare va fi însă mult sub acest film FF7. În plus, FF7 deja este văzut de toată lumea (la spectatori mă refer) ca finalul acestei serii, chiar dacă se fac planuri pt continuări. Nu inteleg de ce nu se fac continuări la filme pe aceeași temă care au avut succes și unde pot fi puse în practică noi scenarii - v. Need for Speed. Părerea mea.
danny987 pe 26 iunie 2015 01:24
Simplu.Pentru ca NFS nu a avut succes prea mare iar lacomii de la Hollywood vor stoarce fiecare banut din franciza F&F.O sa vedem si partea a 10 ea cu siguranta.
FeaR pe 27 iunie 2015 19:36
Fac pariu că nu se opresc la 10, poate pe la 20 - 25. Au mai declarat odată că 7 e ultima parte. Cu puțin noroc vor întrece seria de filme James Bond :D.
FeaR pe 27 iunie 2015 19:36
Și va reveni și în partea 25 cu siguranță.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells