Jean-Claude Van Damme revine la filmul de acțiune. Shannen Doherty, şi ea distribuită

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2024
S-a dat publicităţii prima imagine din Darkness of Man

Simbol al filmelor cu arte marțiale din anii '90, Jean-Claude Van Damme se întoarce la ce știe să facă cel mai bine, odată cu thrillerul neo-noir Darkness of Man. Primele imagini din film au fost date publicității, scrie MovieWeb.

În film, personajul lui Van Damme îl protejează pe fiul unui informator și luptă cu bandele în războiul de pe teritoriul Los Angeles-ului. Viitorul thriller neo-noir îl găsește pe starul din Bloodsport și Kickboxer în rolul unui fost agent al Interpolului care se confruntă cu tot felul de bande nemiloase, într-un război teritorial fără milă. Este un proiect de suflet pentru actor, mai scrie MovieWeb, filmul având-o în unul dintre rolurile principale pe Shannen Doherty.

Un thriller întunecat și curajos, asemănător cu multe dintre eforturile recente ale starului de acțiune, cum ar fi JCVD.

Primele imagini din Darkness of Man au fost dezvăluite de Collider. Darkness of Man este doar unul dintre cele câteva proiecte interesante pe care Jean-Claude Van Damme le are în prezent în pregătire.

Iconicul star de acțiunii va regiza și va juca în drama de acțiune Frenchy. Proiectul a avut o călătorie dificilă până la ecranizare, debutând la Festivalul de Film de la Cannes din 2010, dar nu a reușit să găsească un distribuitor, așa că părți din film au fost refăcute în 2012. În 2020, filmul a fost montat din nou, iar în 2022 titlul a fost schimbat din The Eagle Path în Frenchy.

De asemenea, Van Damme va reveni la franciza Kickboxer în Kickboxer: Armaggedon, alături de colegul său, eroul de acțiune Scott Adkins, și se pare că va juca o versiune fictivă a sa în filmul What's My Name?, în care Van Damme suferă de amnezie și se luptă cu diferiți adversari din întreaga sa carieră, mai scrie MovieWeb.

Exploreaza subiecte similare:

Jean-Claude Van Damme, Shannen Doherty, JCVD, Scott Adkins, Kickboxer, Bloodsport, Darkness of Man

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
WreckItRalphMacchio pe 28 martie 2024 11:17
Rolul lui Shannen Doherty e doar o scena de maximum un minut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells