Jeff Goldblum va reveni în Jurassic World 2

de Cristina Grigore în 26 Apr 2017
Sequelul este programat să ajungă în cinematografe în vara lui 2018

După ce a apărut în două din filmele seriei Jurassic Park, lansate în 1993 şi 1997, Jeff Goldblum şi-a asigurat apariţia în continuarea lui Jurassic World. Potrivit site-ului The Hollywood Reporter, el va relua partitura lui Ian Malcolm.

În primul film, personajul este unul dintre cei care îl însoţeşte în fantasticul parc al dinozaurilor pe milionarul John Hammond. În cel de-al doilea film – The Lost World: Jurassic Park – revine ca unul dintre protagonişti, parte a unei echipe venite să facă un documentar despre Sorna Island, alături de iubita sa, Sara Harding.

Despre tonul lui Jurassic World 2, actorul Chris Pratt a menţionat, într-un recent interviu de promovare a lui Guardians of the Galaxy Vol. 2: „Ah, J.A. Bayona? Este un cineast remarcabil. Dacă nu aţi văzut The Impossible sau A Monster Calls, să ştiţi că este un maestru al imaginii. [Jurassic World 2] va fi ceva mai întunecat şi va continua să extindă şi să poarte mai departe povestea într-un mod cu totul neaşteptat”.

Filmul, care nu a primit încă un titlu final, se va lansa în cinematografele noastre pe 8 iunie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Jeff Goldblum, J.A. Bayona, Jurassic World, Chris Pratt

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 26 aprilie 2017 13:53
Goldblum și-a relansat cariera, începând cu The Grand Budapest Hotel, apoi, normal a urmat Mortdecai (2015) și Independence Day 2 (anul ăsta va juca și-n Thor 3, spus RAGNAROK). E pe cai mari. Bravo lui!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells