Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie din lume!

de Cristina Grigore în 12 Dec 2011
Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie din lume!

Topul revistei Men’s Health a ordonat cele mai atrăgătoare 100 de femei din toate timpurile, cu nume legendare precum Raquel Welch şi Marilyn Monroe aflate în primele rânduri. O actriţă contemporană , Jennifer Aniston, a întrecut însă aceste nume de seamă ale cinematografiei mondiale. Ea a fost numită cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor.

În urma starului din Friends au urmat, în ordine, Raquel Welch, Marilyn Monroe, Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda şi, în încheierea primelor zece poziţii, Angelina Jolie.

Alegerea actriţei de 42 de ani – după ce multă vreme Jolie, cea care i l-a „furat” acesteia pe Brad Pitt, a fost considerată cea mai atrăgătoare femeie – a fost contestată însă de unele segmente ale presei online, care nu au fost de acord cu argumentele aduse de redactorii Men’s Health. Conform acestora, pe lângă înfăţişarea perfectă, umorul ei este „sexy”, felul său de a fi o face uşor de abordat iar rolurile interpretate de-a lungul carierei i-au ferit imaginea de monotonie.

„Alte sex-simboluri eşuează într-o imagine unică, mereu la fel, devenind între timp personalităţi lipsite de atractivitate, însă pe parcursul întregii sale cariere Aniston a rămas sexy, amuzantă, în totalitate o prezenţă reală, plină de viaţă”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 12 decembrie 2011 09:18
Ma nenica oare ce vad astia la Jennifer Aniston?
Daca era dupa mine nici nu intra in top.
Arata ok la corp dar la fatza e urata rau si s-o faci cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor e ceva f deplasat...
Unde sunt Sophia Loren, Monica Bellucci , Audrey Hepburn ,Kim Novak femei cu stil, eleganta si frumusete ?? Cel mai naspa top posibil cu femei vulgare si deloc sexy precum Madonna, Britney Spears si Pamela Anderson....A orbit lumea !

Han_Solo pe 12 decembrie 2011 10:53
Toata lumea stie ca acest top e un mare bullshit. Americanii o voteaza in orice top pe Aniston datorita rolului din Friends (nu ca ar arata foarte bine) insa mare parte din voturi si atentia din partea tabloidelor este din cauza ca lumea o priveste o victima, o simpatizeaza pentru ca a fost parasita de sotul ei pentru Angelina Jolie. De cand a fost parasita de Pitt toata lumea "o pupa in cur" ca si cand ar fi fost o victima care a supravietuit holocaustului. faptul ca fost parisita de pitt este cel mai bun lucru care i sa intamplat pentru cariera sa.
aur_11 pe 12 decembrie 2011 23:08
@wildinthecountry : "A orbit lumea....americana!
Bayard pe 12 decembrie 2011 11:04
Hai sa fim seriosi, nimeni nu a considerat-o niciodata pe Jennifer Aniston cea mai frumoasa femeie.... nu inteleg cum ar fi putut castiga un top din toate timpurile. Ceva e foarte in neregula...
Qube86 pe 12 decembrie 2011 14:43
Nici eu nu inteleg ce vad astia la ea...E draguta si arata ok pentru varsta ei dar, c'mon people, sunt atatea actrite mult mai frumoase...M-am cam saturat sa o tot vad prin topuri de genul asta...Chestia mai naspa e ca nici talent nu prea are sau cel putin se sfieste sa-l arate...Motivul invocat de revista pentru alegerea ei este de-a dreptul un ''big bullshit'' : ''„Alte sex-simboluri eşuează într-o imagine unică, mereu la fel, devenind între timp personalităţi lipsite de atractivitate, însă pe parcursul întregii sale cariere Aniston a rămas sexy, amuzantă, în totalitate o prezenţă reală, plină de viaţă”. Hai treaca mearga, dar urmatoarele la rand au fost Raquel Welch si Marilyn Monroe...Daca si in cazul lor se foloseste acelasi motiv ca si in cazul lui Aniston adica ''plina de viata'', pot sa se spele pe cap cu topul lor...
harry3ioana pe 12 decembrie 2011 15:45
park era j lo :))
Crist11 pe 12 decembrie 2011 18:02
parca :))
aur_11 pe 12 decembrie 2011 23:09
in 2011 J Lo, cred...
CODRIN123 pe 12 decembrie 2011 17:09
Chiar nu inteleg....acum cateva luni Jennifer Aniston a fost intr-un articol ,,Urati,dar buni!" iar acum apare drept cea mai sexy femeie din lumea!!!!
Crist11 pe 12 decembrie 2011 18:02
Moare distrusa de "jei lou" stiti voi de la "blou"... j
natty96 pe 12 decembrie 2011 18:44
n-as spune ca ar merita acest titlu,nu e atat de frumushika si e asa de josutza.....
Crist11 pe 12 decembrie 2011 20:17
:P
ionutt- pe 12 decembrie 2011 19:32
trea sa iasa cea mai sexy aia viorica de la clejani, tot cam aceeasi treaba era cu aniston
Beatryce pe 12 decembrie 2011 21:53
e o actrita ff buna..dar cea mai sexy din lume ?..nah :))
anca_11 pe 12 decembrie 2011 23:01
Ha, Ha , Ha!
Gebeleizis pe 12 decembrie 2011 23:05
Jennifer Aniston ?????????????????????? Ha-ha-ha!!!!! O gluma buna! Nu mi se pare cea mai sexy femeie din lume, ba chiar nu mi se pare frumoasa sau atragatoare deloc.
Nu poti sa spui ca e urata, dar nici mare frumusete nu este.
Nici la alti parametri nu sta mai bine: IQ mediu, instabila psihic, fumatoare, incapabila sa isi intemeiasca o familie....

aur_11 pe 12 decembrie 2011 23:06
O fi ordonat-o "Topul revistei Men’s Health" ca cea mai sexy, dar tot degeaba, ca Brad Pitt a fugit de la ea la Angelina !

Pt. mine tot Marilyn Monroe ramane in top , pe primul loc!
Ia sa vedem noi peste ani , face cineva un film despre Jennifer? nu prea cred....
Dar probabil asta este "idealul " american si cu asta nu ne punem ! :-)

grumy pe 12 decembrie 2011 23:12
Nu mai spuneti!
Zau?
He he he, hi hi hi !!!

spriamarierose18 pe 12 decembrie 2011 23:14
Categoric lumea asta are ceva bolnav...Incep sa nu mai inteleg nimic din noile topuri, din noile gusturi in materie de frumusete, valoare, sau alceva. Ca femeile pe vreme de criza, aleg in topuri barbati cu tone de muschi, rasi in cap si cu creier de gaina (dar fortosi si cu bani multi) mai inteleg...vor protectie si forta bruta. Dar BARBATILOR din toata lumea...cum sa alegeti voi o asemenea fiinta ca fiind cea mai cea ...??????????? NU ARE NICI O LOGICA !!! Femeia asta e lipsita total de sarm...cum sa fie cea mai sexy ?
mihaela_11 pe 13 decembrie 2011 00:58
Dar cine sunt cei care participa la topul "Men’s Health" , cititorii revistei de unde?
Ca articolul nu precizeaza.
Doar din SUA cititorii? In toate tarile in care apare revista? stie cineva?
Daca este doar din SUA, asta este alegerea lor, "asa vad ei cea mai sexy femeie din lume (lumea lor:-)) ).

anca_11 pe 13 decembrie 2011 01:04
Dragilor, asta este un premiu, un cadou de Craciun , pentru pierderea "brad-ului" !
...trebuia consolata candva, cumva.

Teddy-T pe 15 decembrie 2011 12:42
Hahahahaha mda , cu cv vreme in urma era un top "urati , da buni" unde era si anniston acum e cea ai frumoasa? doamnee hai ca si cinemagia a luato razna :)) auzio si pasta :)))))
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 17:01
nu cred ca merita chiar prima pozitie intr-un asemenea top .
nicone27 pe 28 decembrie 2011 20:32
Cand declari o femeie cea mai frumoasa din lume nu pui o poza in care arata de zici ca s-a intors de pe camp, in orice caz e trist daca are lumea parerea asta cunosc personal femei care arata mult mai bine
AntoniaNicola pe 7 ianuarie 2012 21:10
deci as putea sa va prezint unele femei care ar fi mult mult mai sexy asa cum e cuvantul in sine nu o prajita ca asta ....deci chiar ma dezamageste .....si ce ??? din lume??? o femeie sexy trebuie sa arate bine la toate partile tampitilor !!!!!
puffulette pe 16 ianuarie 2012 16:06
Pur si simplu nu inteleg, cum sa fie aceasta actrita cea mai sexy, pe primul loc in clasament inintea lui Marylin Monroe?? iar altele nici macar nu sunt mentionate in top care chiar sunt frumoase, elegante si sexy.. topul asta e facut la plictiseala sau "nu avem gusturi" ")))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells