Jennifer Lawrence a cerut continuarea trilogiei The Hunger Games

de Cristina Grigore în 16 Nov 2013
Actriţa şi colegii săi de platou nu vor să încheie prea curând seria adaptărilor cinematografice ale romanelor lui Suzanne Collins

Week-end-ul următor va aduce şi pe marile ecrane de la noi adaptarea celei de-a doua cărţi din seria The Hunger Games, The Hunger Games: Catching Fire. Primul roman a văzut lumina marelui ecran anul trecut, obţinând încasări globale de aproape 700 milioane de dolari.

Însă nici studiourile Lionsgate, nici actorii implicaţi în acest captivant proiect cinematografic nu vor să vadă prea curând încheiată franciza. Potrivit secţiunii de film a Yahoo.com, Jennifer Lawrence, protagonista filmelor Jocurile Foamei, i-a cerut autoarei Suzanne Collins să continue aventurile personajelor din serie în unul sau chiar mai multe romane.

„Ar fi aşa grozav”, a spus Lawrence. „Acest grup de actori este nemaipomenit, ne-am distrat atât de bine împreună. Îmi place foarte mult să lucrez la aceste filme. Mă întristez de fiecare dată când mă gândesc că mai avem puţin şi vom ajunge la final”, a mai spus ea.

Elizabeth Banks, interpreta din film a lui Effie Trinket, a ţinut şi ea să menţioneze: „Mi-ar plăcea să văd că Suzanne Collins a imaginat o extensie a acestui univers. Iubesc aceste personaje. Cred că oamenii sunt dornici să vadă în ce direcţie o vor lua vieţile lor”.

Din fericire pentru fani şi starurile francizei, producătorii au decis deja - aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Harry Potter - ca cea de-a treia carte a trilogiei, Mockingjay, să fie adaptată în două filme, lansate în 2014, respectiv 2015. În ciuda interesului manifestat de admiratorii The Hunger Games şi realizatorii versiunii cinematografice a acesteia, impresarul lui Collins, Jason Dravis, a declarat însă recent că seria romanelor este „încheiată” şi nu există momentan planuri de continuare a aventurilor lui Katniss.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Catching Fire, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 16 noiembrie 2013 13:57
Cu siguranta ca o sa continue seria din cauza incasarilor uriase .
danny987 pe 16 noiembrie 2013 14:03
din pacate..
AlineziaBumfi pe 16 noiembrie 2013 16:00
Vai cat de tare ar fi! :)
cosmin742000 pe 16 noiembrie 2013 18:12
Si eu care credeam despre ea ca e o fata cat de cat desteapta , cand colo , tot parnosul conteazaa . Nu le mai ajunge . Tz tz tz.
cosmin742000 pe 16 noiembrie 2013 18:13
inlocuiti desteapta cu actrita in propozitia mea .
PLaurentzyu pe 17 noiembrie 2013 16:58
Era vorba de comentat asa, ca prostul...
alex_il_fenomeno pe 16 ianuarie 2014 20:40
Totusi pana unde vor sa mearga cu aceasta franciza?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells