Jennifer Lawrence, prea grasă pentru The Hunger Games

de Cristina Grigore în 29 Mar 2012
Jennifer Lawrence, prea grasă pentru The Hunger Games

Joacă în filmul cu al treilea cel mai bun debut la box-office al tuturor timpurilor. Este actriţa momentului,  apare peste tot, în articole, reportaje tv şi reviste glossy, iar personajul ei din The Hunger Games, Katniss, va fi transformat pentru comercializare într-o păpuşă. La începutul filmărilor pentru The Hunger Games, Jennifer Lawrence nu era însă tocmai preferata fanilor seriei de romane, în ciuda nominalizării la Oscar şi a susţinerii din partea criticilor de film.

„Oamenii mă considerau prea grasă, prea drăguţă şi prea blondă pentru rol”, a dezvăluit actriţa într-un interviu acordat The Sun. Cu toate acestea, la scurtă vreme, acea parte a fanilor cârcotaşi nu a mai avut ce obiecta. Actriţa şi-a schimbat culoarea părului, ba chiar a dat jos câteva kilograme, deşi nu şi-a propus asta cu obstinație.

„De fapt, chiar am mâncat mai mult pe platourile de filmare ale peliculei, deoarece lucram aproape non-stop şi scenele implicau mult efort fizic, aşa că aveam nevoie de multă energie. Mi s-a părut grozav că am reuşit să slăbesc, pentru că nu a fost ceva intenţionat. Nu am fost la sală. A fost doar rezultatul efortului fizic depus”, a spus Lawrence.

Cu toate că nu a călcat în sala de fitness, protagonista Jocurilor Foamei a trebuit să se supună unui program de antrenament destul de solicitant, care să îi permită să facă faţă intenselor scene de acţiune. „M-am antrenat vreme de câteva luni cam de trei ori pe zi. Apoi, odată ce am început propriu-zis filmările, a trebuit să continui programul de exerciţii doar pentru rezistenţă, deoarece aveam nevoie de asta la cât efort făceam. Spre exemplu, dacă într-o zi aveam în program o scenă în care eu alergam pe un munte, asta filmam toată ziua – eu alergând pe munte”, a explicat ea.

Lucrul la film a avut, pe lângă un corp mai tonifiat şi mai suplu, şi alte beneficii pentru actriţă: „Am învăţat să trag cu arcul în şase săptămâni. A fost ceva nou pentru mine şi mi-a plăcut la nebunie. Cred că acum sunt destul de bună la asta – în plus, ştiu să iau pielea unei veveriţe”, a adăugat actriţa, făcând referire şi la rolul ce i-a adus o nominalizare la Oscar, cel al curajoasei Ree din The Winter's Bone.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
clr2607 pe 29 martie 2012 11:27
frumoasa e fata asta!
Costel_21 pe 29 martie 2012 11:43
Bravo ei bine ca-i merge bine si are succes
xerses pe 29 martie 2012 12:41
Ciudat ca avut parte de astfel de afirmatii despre ea.
Bayard pe 29 martie 2012 15:37
Adevarul e ca nici macar o secunda copiii nu mi-au inspirat ca mor de foame!!! Muritori de foame sunt aia pe care ii vedem in Somalia si Sudan!! Diferenta de la cer la pamant.
PS: ii sta mult mai bine bruneta

AeroX pe 29 martie 2012 16:37
Chiar ca-i sta...in poza asta am impresia ca ma uit la o vedeta Disney gen Miley Cirus.
iLikeMilfs pe 15 aprilie 2012 17:21
cei drept e cam grasuta
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 15:46
bine ca a evoluat pe calea cea buna !
Amy9998 pe 28 mai 2013 15:19
A arătat bine în The Hunger Games , și apropo , da , e adevărat că-i stă mai bine brunetă.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells