Jeremy Renner, alături de Bradley Cooper în American Bullshit

de Cristina Grigore în 18 Iul 2012
Jeremy Renner, alături de Bradley Cooper în American Bullshit

Starul viitorului The Bourne Legacy şi al lui Mission: Impossible – Ghost Protocol, Jeremy Renner, a primit un rol alături de Bradley Cooper în noul film al lui David O. Russell (The Fighter). Potrivit Variety, producţia este o dramă al cărei titlu provizoriu este American Bullshit.

Unul din rolurile principale îi fusese oferit în primăvară lui Christian Bale, însă actorul nu mai este acum implicat în proiect. În rolul său a fost distribuit Cooper, iar Renner va prelua cealaltă partitură-cheie a filmului.

American Bullshit are la bază o poveste adevărată, despre unul dintre cei mai de notorietate escroci financiari ai lumii, Melvin Weinberg, forţat de FBI, în urma unei ample şi controversate misiuni sub acoperire, să colaboreze cu agenţia pentru a ajuta la prinderea şi condamnarea altor mari nume din lumea escrocheriilor financiare.

Nu se ştie deocamdată care dintre actori va juca rolul lui Weinberg şi care va fi partitura celuilalt. Filmările producţiei sunt însă programate să înceapă în februarie, anul viitor, dată la care vor mai apărea şi alte detalii despre această producţie poliţistă cu mari şanse de succes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 7 august 2012 19:32
sa speram ca nu va fi chiar un "american bullshit" .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells