Jeremy Renner, îngrijorat că The Bourne Legacy ar putea pune punct carierei sale

de Cristina Grigore în 15 Nov 2011
Jeremy Renner, îngrijorat că The Bourne Legacy ar putea pune punct carierei sale

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Jeremy Renner a vorbit despre viitoarele sale filme – Mission: Impossible – Ghost Protocol, The Avengers şi The Bourne Legacy. Actorul a explicat că decizia de a prelua rolul central în franciza The Bourne Legacy - unde va interpreta un nou agent CIA din universul romanelor lui Robert Ludlum, Jason Bourne nemaifăcându-şi, de această dată apariţia - a fost cel mai greu de luat.

„Această ofertă nu era practic, o ofertă de film, era o alegere de viaţă.  Misiune Imposibilă este filmul lui Tom Cruise. The Avengers este colaborarea unui grup de eroi; însă Bourne s-a transformat într-o franciză care poate schimba norocul unui actor”, a spus el.

„Mă gândeam cum  îmi va afecta felul în care merg. Va afecta felul în care se vor desfăşura lucrurile când intru într-un restaurant. Nu pot să cred că spun asta, dar e posibil să îşi lase amprenta asupra viitorilor 20 de ani din viaţa mea? Oare nu pun astfel, ca artist, punct sensibilităţii artistice?”.

În ansamblu, Renner este mulţumit de cariera sa şi îşi aminteşte cu plăcere de ziua în care i-au fost oferite roluri atât în Super 8, cât şi în M: I4, la distanţă de doar câteva ore. „Am trecut de la a refuza un film [Super 8] la a accepta să joc în Mission: Impossible în doar trei ore”, îşi aminteşte acesta.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 15 noiembrie 2011 14:50
Stie el ce trebuie sa faca :D
Bayard pe 15 noiembrie 2011 14:57
Dar el nu spune ca i-ar putea termina cariera.... ci transforma foarte mult. Chiar nu intelegeam titlul cand am intrat, cum sa-ti fie frica de un film Bourne.... il poate transforma intr-un star adevarat.
alex_il_fenomeno pe 15 noiembrie 2011 15:01
speram sa nu se intample acest lucru .
Dee90 pe 4 iunie 2012 13:17
E un rol important.Sa ai rol principal intr-o serie ca asta,greutatea de pe umerii lui probabil ca e mai mare ca oricand dar ar trebui sa aiba mai multa incredere in el,deja lumea il apreciaza si fanii oricum il sustin.A dovedit deja ca poate,deci cred doar ca e teama pe care orice actor o are cand spera la succes si nu la esec xD

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells