Jeremy Renner va fi protagonistul unui raliu de excepţie

de Cristina Grigore în 13 Iun 2011
Jeremy Renner va fi protagonistul unui raliu de excepţie

Jeremy Renner a terminat recent lucrul la Mission: Impossible - Ghost Protocol şi Hansel and Gretel: Witch Hunters şi a început filmările la The Avengers, în rolul lui Hawkeye. A fost însă atras de povestea neobişnuită din Slingshot, film pe care, scrie Total Film, îl va produce şi în care va interpreta rolul principal.

Pelicula se va baza pe povestea americanului Bill Caswell, care şi-a propus să participe cu orice preţ la Campionatul Mondial de Raliuri şi şi-a realizat visul, intrând anul trecut în cea mai mare competiţie de motorsport, alături cu profesionişi ai curselor, atingând performanţa de a se clasa pe locul trei la raliul din Mexic.

Cu bani puţini, fără sponsori şi o echipă reală care să îl susţină, Caswell a trecut o barieră considerată, până de curând, imposibilă în acest sport, intrând în cursă cu un BMW de 20 de ani, pe care a reuşit să îl echipeze conform normelor impuse de Federaţia Internaţională a Automobilelor. Evenimentul i-a schimbat viaţa şi l-a făcut popular, însă pilotul amator nu s-a oprit aici, participând ulterior la o serie de alte competiţii dure.

Scenariul filmului va fi scris de Don Handfield, partenerul lui Renner la The Combine, casa de producţie pe care o conduc. Actorul a anuţat că va produce şi filmul biografic despre legendarul pilotul de curse, Steve McQueen, însă, se pare că Slingshot va avea întâietate, având în vedere rolul asumat de Jeremy, cel al protagonistului.

 

 





Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 iunie 2011 09:55
Cred ca va fi interesant de urmarit.
sideswipe pe 13 iunie 2011 13:09
pe mine ma enerveaza actorul asta ...probabil k il asociez cu jegul de the hurt locker ...bleahhh
Gebeleizis pe 13 iunie 2011 13:24
Un mare viitor are acest actor, care a avut noroc de "Hurt Locker", care i-a fost o rampa de lansare ce l-a propulsat in atentia regizorilor si consumatorilor de film.
legolas05 pe 13 iunie 2011 17:59
pare interesant
alex_il_fenomeno pe 14 iunie 2011 10:40
sunt curios sa vad ce va iesi din aceasta incercare !
csy pe 14 iunie 2011 22:33
sideswipe las-o mai usor cu critica putoi p***t,uitate la filmele tale pentru r*******i cu segal
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:53
a must see

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells