J.J. Abrams împlineşte dorinţa unui fan muribund al Star Trek

de Cristina Grigore în 30 Dec 2012
J.J. Abrams împlineşte dorinţa unui fan muribund al Star Trek

În urmă cu doar câteva zile, mesajul despre ultima dorinţă a unui fan Star Trek aflat pe moarte a fost postat de un prieten al acestuia pe site-ul Reddit.com, în încercarea de a atrage atenţia celor implicaţi în realizarea lui Star Trek 2 şi a-l ajuta pe acesta să vadă, dacă nu filmul întreg în avanpremieră, măcar cele nouă minute ce au fost anunţate, în unele cinematografe americane, înaintea proiecţiei lui The Hobbit.

Bărbatul, pe nume Dan, este un fan avid al filmelor şi a ajutat multă vreme la realizarea Festivalului de Film Asiatic din New York. Atât prietenii, cât şi soţia acestuia, au garantat online povestea bărbatului, în vârstă de 41 de ani. Chinuit de cancer de mai bine de doi ani, Dan a fost supus mai multor serii de chimioterapie şi unui transplant de măduvă. O nouă si mult mai agresivă formă de cancer ameninţă să îi distrugă acum ficatul, iar medicii nu mai au nicio soluţie, bărbatul mai având acum doar câteva luni de trăit.

Eforturile soţiei şi el prietenilor de platformele de socializare nu au rămas însă fără ecou, însuşi regizorul J.J. Abrams anunţând-o telefonic pe soţie că va face tot posibilul să-i împlinească ultima doriţă muribundului. În urma discuţiilor cu studiourile Paramont, Dan va avea acum ocazia să vadă, foarte posibil, întregul film Star Trek într-o proiecţie privată, cu cinci luni înainte de apariţia lui în cinematografe.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 decembrie 2012 13:47
foarte frumos din partea lui
Twiblack pe 30 decembrie 2012 14:33
un gest de o valoare nepretuita din partea lui J.J. si a studiourilor.
radurex25 pe 30 decembrie 2012 18:58
mare om J.J.Abrams
daca nu ma insel, exista un film (comedie, ca sa fiu mai exact) despre un omaflat intr-o situatie similara, care a mers cu prietenii lui intr-o... ''excursie", ca sa-i zicem asa... pentru a-l convinge pe george lucas sa vada ultimul titlu star wars ininte de lansare, deoarece, tot asa, era muribund; filmul parca se numeste fan wars

vyydo pe 30 decembrie 2012 20:26
Da, asa-i. Era vorba despre primul episod din Star Wars.
radurex25 pe 30 decembrie 2012 22:44
@Marian10, mersi de informatie, eu stiam doar versiunea romaneasca a titlului, adica "Razboiul fanilor"
Chelbos pe 30 decembrie 2012 22:27
bravo. respect
rizea.alex70 pe 2 ianuarie 2013 13:17
Foarte frumos...si din partea regizorului ca s-a implicat si din partea studiourilor ca au acceptat.
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 17:31
Jos palaria JJ Abrams!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells