John Wick va avea o continuare

de Cristina Grigore în 5 Feb 2015
Regizorii filmului lucrează la un scenariu potrivit pentru sequel

Chad Stehelski şi David Leitch, foştii cascadori deveniţi regizori au dat lovitura cu thriller-ul de acţiune al anului trecut, John Wick, un film bine cotat de critici şi cu succes la box office (a obţinut aproape 80 de milioane de dolari internaţional, la un buget de 20 de milioane). Cum atât producătorii, cât şi fanii peliculei s-au arătat dornici de o continuare, cei doi au preluat ideea şi au început deja să o dezvolte, aşa cum menţionează într-un interviu recent acordat Movies.com.

„Avem destule idei de sequel şi cred că, fără să exagerez, putem veni cu ceva chiar mai bun decât acţiunea din primul film. Lucrurile ţin de poveste şi de cât de mult îndrăgeşti personajul central. Asta contează cel mai mult, întotdeauna. Dacă ţi se oferă acţiune de calitate, dar nu ai şi un protagonist plăcut, cu carismă, nu te vei mai uita. Gândiţi-vă la toate marile staruri de acţiune, cum ar fi Harrison Ford, Liam Neeson, Robert Downey Jr…. Întâi de toate, adori personajul. Că acţiunea este bună sau mai puţin bună, nu contează la fel de mult, important este să îl vezi pe ,el’ la lucru. Aşa că vrem să ne asigurăm mai întâi că avem o poveste bună şi un personaj pe care toată lumea îl iubeşte… apoi vom îmbrăca totul cu momente de acţiune ce promit că vor fi grozave”, a explicat Stahelski.

Cineaştii, angajaţi acum să aducă pe marele ecran Cowboy Ninja Wiking, în care protagonist este Chris Pratt, nu au oferit însă niciun fel de detalii legate de un posibil scenariu, ori de revenirea lui Keanu Reeves ca protagonist în continuarea lui John Wick.

Exploreaza subiecte similare:

John Wick

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 5 februarie 2015 11:40
Super ! Am vrut imediat dupa ce s-a terminat filmul pentru ca s-a terminat cam sec si ma gandeam ca ne mai pregatesc o parte a doua , nu ramane decat sa asteptam si sunt sigur ca va fi spectaculoasa ;) ( sper tot cu Keanu Reeves )
radu3455 pe 5 februarie 2015 14:08
filmul a fost chiar bun si merita o continuare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells