Johnny Depp: „Dark Shadows este un film clasic cu vampiri”

de Cristina Grigore în 16 Oct 2011
Johnny Depp: „Dark Shadows este un film clasic cu vampiri”

Protagonistul noului film Dark Shadows a criticat portretizarea modernă a vampirilor aduşi pe marile ecrane în recentele producţii cinematografice şi a promis, prin filmul în care joacă acum, o reîntoarcere la imaginea clasică a acestora.

În filmul regizat acum de Tim Burton, bazat pe faimosul serial al anilor ’80, Depp joacă rolul vampirului Barnabas Collins, actorul vorbind despre felul în care şi-a abordat rolul într-un interviu acordat MTV: “Ceea ce îmi serveşte ca  model în interpretarea mea este  amintirea pe care o am eu de când urmăream, în copilărie, serialul Dark Shadows şi ceea ce Jonathan Frid a făcut cu personajul”.

Depp s-a plâns apoi că felul în care sunt înfăţişaţi vampirii în filmele moderne pentru micul şi marele ecran, de inspiraţie supranaturală , este mult modificat şi “niciunul dintre ei nu mai arată ca un vampir”.

„L-am adorat pe Dracula, şi mi se pare încă grozav. Mi-au plăcut la nebunie acele aşa-zise filme horror cu el din trecut”, a mai spus el. „[Filmul Dark Shadows] a reprezentant pentru mine şansa de a putea recrea ceva ce nu prea mai vezi acum pe ecrane, respectiv un personaj horror clasic”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
DARK333REM pe 16 octombrie 2011 10:42
TaRe :)
Lustruc pe 16 octombrie 2011 10:59
lol, ce boi, aţi scris "johnny" greşit :)
Radu47hit pe 16 octombrie 2011 11:06
mare treaba... este ceva adevar in acest ''árticol'''''''
alex_il_fenomeno pe 16 octombrie 2011 19:58
chiar sunt curios de ce va iesi .
chepito_areas pe 17 octombrie 2011 11:03
parca e michael jackson
CmrsCristina pe 17 octombrie 2011 18:25
Abia astept sa vad filmul:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells