Johnny Depp - o otravă pentru box office

de Răzvan Boboc în 2 Iul 2009
Johnny Depp - o otravă pentru box office

Celebrul actor Johnny Depp a dezvăluit că era considerat o otravă pentru box office până când a intrat în pielea lui Jack Sparrow în Pirates of the Caribbean, anunţă Femalefirst.co.uk.

În timp ce se afla în campania de promovare a noului său film, Public Enemies, Depp a admis că încă se mai chinuie să se obişnuiască cu faima dobândită.

"Am trecut prin 20 de ani pe care industria îi descrie ca plini de eşecuri. Timp de 20 de ani am fost considerat o otravă pentru box office. Nu am schimbat nimic. Nici măcar un lucru. Dar filmul Pirates of the Caribbean a apărut şi am spus că va fi distractiv să joc un rol de pirat pentru copiii mei", a declarat Depp.

În cele din urmă, filmul a înregistrat un succes mondial şi a avut încasări de zeci de milioane de dolari în întreaga lume.

Public Enemies prezintă evenimente ce se derulează în timpul valului de crime din 1933-1934, într-un moment în care guvernul încerca să aresteze criminali deveniţi legendari, precum John Dillilnger, Baby Face Nelson şi Pretty Boy Floyd. Johnny Depp joacă în acest film rolul lui John Dillinger, considerat cel mai celebru gangster al acelor vremuri.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Davy.Jones pe 3 iulie 2009 14:52
greu de crezut ce aflam aici, dar asta nu face decat sa imi dea dreptate cand zic ca jack sparrow face toti banii. se pare ca a fost si norocul lui ca a primit rolul, si norocul nostru totodata.
Alehanndra pe 3 iulie 2009 15:48
nici un alt actor nu`l putea interpreta mai bine pe sparrow, nici el fara rol nu ajungea "otrava" dar nici rolul fara el nu iesea in evidenta :).
Gakumba pe 3 iulie 2009 17:01
Jack Sparrow personajul meu preferat all time. Si Johnny Depp unul dintre cei mai buniu actori .
deynho pe 3 iulie 2009 21:00
i sa potrivit perfect personajul Jack Sparrow...nota 11!
Mikala pe 4 iulie 2009 10:04
Daca cei de la Hollywood ar veni cu idei ciudate de roluri poate ca lui Johnny nu i s-ar mai parea toate rolurile plictisitoare .
andreea_andreea pe 9 iulie 2009 18:09
super rol, un actor perfect
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2011 20:50
are lipici la box-office , si trebuie sa o recunoastem .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells