Johnny Depp: proiecte de viitor

de Ştefan Dobroiu în 2 Iul 2013
Ce mai pregăteşte starul din Legenda călăreţului singuratic?

De vineri îl putem vedea pe Johnny Depp din nou dezlănţuit într-unul din rolurile sale speciale, căci Legenda călăreţului singuratic se lansează pe marile noastre ecrane. Gore Verbinski, cunoscut pentru filmele Piraţii din Caraibe, îl distribuie pe Depp în rolul lui Tonto, aghiotantul amerindian şi dotat cu puteri ieşite din comun al lui John Reid (Armie Hammer), cel ce va deveni legendarul călăreţ singuratic. În cinstea unuia dintre cei mai populari actori ai ultimului deceniu, iată mai jos câteva dintre proiectele sale de viitor.

Depp filmează acum la Transcendence, un SF de acţiune în regia lui Wally Pfister (director de imagine responsabil pentru toate filmele lui Christopher Nolan, dar şi apreciatul Moneyball). Actorul şi Kate Mara interpretează doi experţi în computere care vor să creeze un spaţiu unde computerele să se dezvolte nestingherite. Lor li se opune un grup anti-tehnologic care se teme de consecinţele unui astfel de salt în tehnologia computerelor. Filmările au început acum câteva luni, iar o premieră este programată pentru aprilie 2014.

Până la sfârşitul anului, Johnny Depp va începe filmările la Into the Woods, o producţie inspirată de cele mai populare poveşti pentru copii, în care o vrăjitoare vrea să le dea lecţii importante de viaţă unor personaje precum Scufiţa Roşie, Cenuşăreasa, Rapunzel etc. Noi la Cinemagia ne-am cam săturat de valul de personaje clasice reinventate cu atâta încăpăţânare pe marele ecran, dar Into the Woods are o echipă mult prea interesantă ca să nu fie aşteptat cu nerăbdare.

Regizor este Rob Marshall (Chicago, Memoirs of a Geisha), vrăjitoarea este interpretată de Meryl Streep, Chris Pine şi Jake Gyllenhaal sunt doi prinţi, iar lui Depp i-a revenit rolul Lupului. Multe roluri nu au fost încă distribuite, existând zvonuri că Emma Stone şi Anna Kendrick s-ar putea regăsi şi ele pe afiş.

Johnny Depp se mai pregăteşte de filmările lui Pirates of the Caribbean 5, aşteptat în 2015. Printre cele mai posibile proiecte ale sale se numără şi Mortimer Wintergreen, în care ar trebui să joace rolul unui magician ce ajunge să schimbe vieţile a doi fraţi fugari. Actorul mai are în pregătire un film despre viaţa lui Dr. Seuss, popularul autor de cărţi pentru copii, dar şi My American Lover, un biopic despre povestea de dragoste dintre Simone de Beauvoir şi scriitorul Nelson Algren.

The Night Stalker este un alt film posibil pentru Depp, produs de Disney, cu actorul în rolul unui misterios detectiv ce dezleagă o mulţime de enigme supranaturale. Ar mai putea apărea în In the Hand of Dante, cel mai recent proiect al lui Julian Schnabel, despre povestea căruia în acest moment nu se cunosc decât extrem de puţine detalii...

Exploreaza subiecte similare:

The Lone Ranger, Johnny Depp

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 2 iulie 2013 11:31
toate viitoarele sale proiecte par interesante.....jhonny e un actor de nota 10..........abia astept aparitia filmelor mentionate mai sus.......
Bayard pe 2 iulie 2013 11:56
Eu deja nu mai suport sa-l vad pe Johnny Depp jucand in absolut toate filmele rolul lui Jack Sparrow....
Theodor2011 pe 2 iulie 2013 12:07
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Han_Solo pe 2 iulie 2013 14:29
Mda, ai dreptate.
legolas05 pe 2 iulie 2013 11:56
Cred ca o sa ma uit la toate filmele sale,este un actor deosebit .
Cinefilul007 pe 2 iulie 2013 12:32
Cand il vom mai regasi pe Depp intr-un rol asa frumos ca cel din Finding Nevereland?
Multe proiecte suna interesant, dar ma cam satur de filmele comerciale care recicleaza aceeleasi personaje (recunosc, in contexte diferite). Cat despre Piratii din Caraibe 5... Eu consider seria Piratii din Caraibe ca pe o trilogie si o sa ignor existenta altor filme incepand cu PoC 4, inclusiv.

MariaVilla pe 2 iulie 2013 15:15
Ramane Jack Sparrow pentru mine !:))
Rose pe 3 iulie 2013 09:30
Toate proiectele par interesante, aştept cu interes să văd aceste filme. Johnny Depp este un actor versatil, deosebit, foarte expresiv, cu o gamă complexă de roluri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells