Johnny Depp - propietarul unei insule din Caraibe

de Răzvan Boboc în 28 Iun 2009
Johnny Depp - propietarul unei insule din Caraibe

Actorul Johnny Depp a devenit propietarul unei insule din Caraibe, anunţă Femalefirst.co.uk. Propietatea a fost descoperită de actor în timpul unei vacanţe şi este un adevărat paradis tropical.

"Ca toate lucrurile din viaţa mea, nu a fost nimic planificat nici de data asta, s-a întâmplat pur şi simplu. După ce am făcut primul film din seria Piraţilor, am mers în vacanţă cu iubita şi copiii mei. Cineva mi-a spus că este o insulă de vânzare în zonă. Am văzut-o, am mers pe ea şi s-a făcut. L-am sunat imediat pe cel care se ocupă de afacerile mele", a povestit Depp.

Starul de 46 de ani adoră să petreacă timpul liber pe insula sa "perfectă" deoarece poate sta liniştit, departe de viaţa publică, alături de partenera sa de viaţă şi de copii.

"Insula îmi asigură un loc în care mă pot retrage, unde nimeni nu este cu ochii pe mine. Când suntem acolo, nu facem absolut nimic", mai spune Depp.

Depp are doi copii, Lily Rose (10 ani) şi Jack (7 ani), din relaţia cu cântăreaţa Vanessa Paradis.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 28 iunie 2009 20:36
Hi , hi! Ca sa nu-si dezminta numele , si-a luat si o insula in Caraibe! Acum poate sa se joace de-a piratul din caraibe cu copiii! :-))
Nu a fost planificata cumpararea ei, dar a avut cu ce atunci cand s-a ivit momentul!
Merita sa te joci de-a piratii in filme, daca astfel reusesti sa-ti asiguri linistea!
Dar trebuie sa ai talent!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells