Johnny Depp se alătură distribuției filmului Fantastic Beasts 2

de Gloria Sauciuc în 2 Nov 2016
Fantastic Beasts and Where to Find Them se lansează în cinematografele noastre pe 17 noiembrie

Deși Fantastic Beasts and Where to Find Them nu va ajunge în sălile de cinema decât în a doua jumătate a acestei luni, publicația Deadline anunță o noutate majoră pe frontul Fantastic Beasts 2. După această publicație, Depp ar fi fost angajat să se alăture distribuției alături de Eddie Redmayne. Nu există deocamdată informații despre ce rol va juca Depp, însă se poate înțelege cam care ar fi trăsăturile personajului său.

Fantastic Beasts and Where to Find Them are o acțiune plasată anterior seriei Harry Potter, urmărind parcursul unuia dintre personaje cu câteva decenii înainte: undeva în 1926, Newt Scamander, pe atunci tânăr, a terminat o călătorie în jurul lumii în care a studiat creaturile magice. În timpul unei opriri la New York, un „necioplit” numit Jacob se intersectează cu o valiză magică pierdută, și câteva creaturi magice scapă, ceea ce va aduce probleme atât pentru lumea vrăjitorilor, cât și pentru lumea „neciopliților”.

În primul film joacă Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan dar și nou-venita Faith Wood-Blagrove.

La ora actuală, numai Redmayne este confirmat pentru noul film, ca și David Yates care va semna regia. FBWFT are producția semnată de către David Heyman, care a produs și cele opt filme din seria Harry Potter, alături de autoarea JK Rowling, de Steve Kloves, scenaristul seriei Harry Potter și de Lionel Wigram, care a fost producător executiv pentru ultimele patru episoade ale seriei.

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, Johnny Depp

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells