Johnny Depp şi Vanessa Paradis - împreună şi pe marile ecrane

de Răzvan Boboc în 26 Feb 2010
Johnny Depp şi Vanessa Paradis - împreună şi pe marile ecrane

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, partenera lui de viaţă, vor putea fi văzuţi pentru prima oară împreună pe marile ecran în lungmetrajul My American Lover, conform Femalefirst.co.uk.

"Se află în lucru. Vanessa va interpreta rolul feministei Simone de Beauvoir, iar eu voi interpreta rolul iubitului ei, Nelson Algren, un adevărat macho", a declarat Johnny Depp.

Simone de Beauvoir a fost o scriitoare franceză din secolul XX, celebră mai ales pentru romanul "The Second Sex".

Depp şi Paradis formează un cuplu de 12 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au doi copii împreună: Lily Rose, în vârstă de 10 ani, şi Jack, în vârstă de şapte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabriela pe 26 februarie 2010 23:32
Off, doamne! Mai citeste si tu din cand in cand! Al doilea sex nu e o opera de fictiune! Nu e roman! E unul dintre cele mai importante manifeste feministe ale secolului trecut! Simone de Beauvoir nu e doar o scriitoare franceza!! E si una dintre putinele femei filozof din istorie! Mai bine nu mai scrie nimic decat sa debitezi prostii!
just4johnny pe 27 februarie 2010 17:43
mah..ar fi super sa ii vad jucand impreuna...sunt curioasa in ce interviu a declarat johnny asa ceva?...pentru k eu nu l-am auzit zicand asa ceva....si nici nu am citit niciunde...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells