Jon Bon Jovi, star rock în comedia De anul nou

5 Dec 2011
Jon Bon Jovi, star rock în comedia De anul nou

După ce, în urmă cu câteva luni, cucerea publicul din România - printr-un concert de zile mari - Jon Bon Jovi se întoarce din 9 decembrie, în comedia De anul nou, alături de cele mai mari nume de la Hollywood: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Katherine Heigl şi Sarah Jessica Parker.

Jon Bon Jovi îl interpretează pe Jensen, care la fel ca în viaţă sa reală este un rockstar veritabil. Producătorul Mike Karz spune despre implicarea artistului în proiect că atunci când erau planificate filmările: "Bon Jovi avea un turneu mondial de mare succes, în plus, are o familie şi nici nu se gândea să facă un alt film. Dar când a citit scenariul, a înţeles perfect personajul şi a vrut şi-l interpreteze imediat".

Realizat de Garry Marshall, De anul nou/ New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din Valentine's Day. Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore de dinaintea serii De anul nou. Comedia romantică De anul nou celebrează dragostea, speranţa, iertarea, a două şansă şi noile începuturi, prin poveşti amuzante care au loc în New York, în cea mai strălucitoare noapte a anului.

MediaPro Distribution prezintă, din 9 decembrie, De anul nou - un film care va putea fi urmărit în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Tulcea, Braşov, Bucureşti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucureşti şi Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) şi Cinema Premiera (Ploieşti).

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SilverKnight pe 5 decembrie 2011 18:05
Bon Jovi- un artist adevarat, care o demonstreaza la toate concertele sale, cum a demonstrat-o si la Bucuresti intr-un concert extraordinar. Abia astept sa il vad si din postura de actor.
SilverKnight pe 5 decembrie 2011 18:05
*In postura de actor
Beatryce pe 5 decembrie 2011 22:44
sa vedem ce o sa iasa..
DARK333REM pe 6 decembrie 2011 05:02
PaRe Promitator.
madia pe 6 decembrie 2011 14:19
Il iubesc pe Jon. Ca actor nu e grozav, dar nici macar nu conteaza...
jude pe 6 decembrie 2011 15:27
It's My Life.........................................
Crist11 pe 6 decembrie 2011 20:06
Sa inteleg ca nu esti hetero? No offence, dude.
Beatryce pe 6 decembrie 2011 23:41
:))cea mai faina melodie :x..pt mine..
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 16:11
va intra excelent in rol , pentru ca asta face zi de zi !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells