Jon Manganiello, cel mai „devotat” stripper din Magic Mike

de Cristina Grigore în 4 Iun 2012
Jon Manganiello, cel mai „devotat” stripper din Magic Mike

Filmul bazat pe experienţa de stripper a lui Channing Tatum, Magic Mike, va avea lansarea în România pe 20 iulie. Din echipa de echipa de actori ce vor dansa seducător pe scenă în ritmuri ce-i deposedează treptat de haine fac parte Channing Tatum, Joe Manganiello, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey şi Matt Bommer. Într-un interviu acordat E!Online, Tatum a declarat că dintre toţi, starul lui True Blood - Jon Manganiello - a fost cel mai „dedicat” rolului.

„Noi ceilalţi obişnuiam să facem glume pe seama unor momente petrecute la filmări”, a spus el. „Dar Joe? El a fost cel care şi-a intrat serios în rol. Obişnuia să ne spună: Hai să ne apucăm de treabă! Se afla mai mereu în personaj”, a continuat Tatum.

Starul de 32 de ani a mai dezvăluit şi că Manganiello este singurul actor din Magic Mike care este aproape de o scenă nud frontală. Legat de subiectul filmului, Tatum a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată meseria de stripper, dar a fost atras de acest domeniu într-un moment al vieţii în care avea nevoie de ceva provocator, stimulant, pentru a se decide ce va face mai departe în viaţă.

Despre rolul din film, Manganielo a declarat anterior că i s-a părut ce mai dificil să poate tanga, deoarece găseşte acest obiect de lenjerie intimă total neconfortabil.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cupidon_White pe 4 iunie 2012 11:07
Chiar asa il cheama Joe si ati scris Jon ...
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2012 12:47
pare chiar mai original decat ai putea crede !
Pavel.F pe 27 iulie 2012 14:20
pare mai original decat ati putea crede.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells