Justin Timberlake, salvat cu un sărut. Vezi cine a fost eroina actorului

de Cristina Grigore în 21 Sep 2012
Justin Timberlake, salvat cu un sărut. Vezi cine a fost eroina actorului

Pe platourile de filmare ale noului său film, Justin Timberlake a fost la un pas de îngheţ, scrie hollywood.com. Aflat în munţii Apalaşi, în partea de est a Americii de Nord, pentru unele scene din Trouble with the Curve, actorul a trebuit să lucreze o vreme la temperaturi extrem de scăzute, fapt ce l-a adus la un moment dat în stare de hipotermie.

Salvarea a venit din partea colegei de peliculă, Amy Adams, alături de care filma în acel moment. Actriţa din The Fighter şi-a lipit buzele de cele ale lui Timberlake, reuşind astfel să evite intervenţia ambulanţei şi ajutându-l să-şi revină.

„Filmam o secvenţă în Munţii Blue Ridge, unde apa în care mă aflam avea mai bine de minus zece grade [Celsius]. Eram aproape să îngheţ. Amy practic mi-a salvat viaţa. Fără să îmi dau seama, pielea mea căpătase o nuanţă albăstruie şi nici măcar nu mai puteam gândi, aşa că pot spune că m-a salvat. Îţi datorez lui Amy Adams viaţa”, a ţinut să spună actorul.

Însă Adams a fost departe de a aborda o figura eroică, glumind: „Unii oameni numesc asta tehnica gură-la-gură, alţii o numesc sărut – în orice caz, e drăguţ să poţi avea ocazia de a face acest lucru”, a spus ea.

Trouble With The Curve spune povestea unui îmbătrânit căutător de talente din sport (Clint Eastwood), care încearcă din răsputeri să reia relaţia, îndelug neglijată, cu fiica sa (Adams). Timberlake are rolul unui căutător de talente rival. Filmul debutează astăzi în cinematografele nord-americane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 21 septembrie 2012 08:52
:)))-si cam atat pot comenta...
the_eye pe 21 septembrie 2012 13:17
Asa, si cu 3 cm de piele calda i-a ridicat temperatura intregului corp?? Ce aberatie, astia nu stiu ce declaratii "dragalase" si "eroice" sa mai faca publice ca sa isi promoveze filmele la care lucreaza.
Daca Justin s-ar fi inecat si avea nevoie de oxigen, ar fi fost altceva, dar, in cazul de fata, nu poate decat sa ma pufneasca rasul...

the_eye pe 21 septembrie 2012 13:19
Oricum, Amy Adams a fost delicioasa in "Enchanted" si este si frumusica!
Han_Solo pe 21 septembrie 2012 16:05
Si Jesica Biel a fost de acord cu aceasta metoda contra hipotermiei?
blackheart4you pe 22 septembrie 2012 22:47
:))
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 15:51
"iti datorez lui Amy viata"... dar in fine, foarte frumos gestul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells