Katee Sackhoff, eroina din Battlestar Galactica, despre „Expendables la feminin”

de Cristina Grigore în 23 Nov 2012
Katee Sackhoff, eroina din Battlestar Galactica, despre „Expendables la feminin”

Ataşată recent distribuţiei thriller-ului ce a primit momentan numele de „Expendables la feminin”, actriţa Kate Sackhoff, cunoscută datorită rolului din serialul Battlestar Galactica (Starbucks), a acordat un interviu site-ului Collider, în care a vorbit de noul film şi de şansele de realizare ale acestuia.

Alături de vedeta lui Haywire, Gina Carano, Sackhoff a acceptat să joace în această producţie, despre care a sugerat că şansele de a fi realizată sunt la fel de mari precum cele legate de un abandon al acesteia.

„Chiar fac parte din distribuţie în acest moment, însă mereu se poate întâmpla câte ceva. Dacă ţi se propune un scenariu şi acesta este absolut oribil, atunci te mai gândeşti”, a spus actriţa. „Însă nu îmi pot imagina cu toţi cei aduşi în acest proiect de către producătorul Adi Shankar, că lucrurile nu vor ieşi bine”, a adăugat ea.

„Chiar cred foarte mult în el şi în atenţia lui pentru detalli. Sunt o mare fană a lui Gina şi ştiu că în film vor apărea multe alte femei puternice”.

Sackhoff a explicat apoi că intenţia lui Shankar este aceea de a aduce în distribuţie femei departe de tiparul celor mici şi subţiri, dar care să fie staruri de acţiune credibile. „În legătură cu femeile pe care le-a dorit în film, acestea nu sunt genul ce au doar 1.60 m şi le numeri coastele. Sunt fete ce pot într-adevăr să facă faţă unei lupte pe cinste, iar asta a fost pentru mine un lucur entuziasmant legat de producţie”.

„Există tipuri diferite de femei. Eu nu am văzut filmele The Expendables, însă nu toată lumea are acelaşi stil de luptă şi cu toţii arătăm diferit. Pentru acest film, trebuie să arătăm toate ca şi când am avea şanse credibile de a ieşi învingătoare dintr-o luptă. Abia aştept să lucrez la acest film”, a mai adăugat Sackhoff.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 23 noiembrie 2012 10:08
Daca chiar vor sa fie "Expendables la feminin", ar cam trebui sa convinga actrite ca Sigourney Weaver sau Linda Hamilton.......
Han_Solo pe 23 noiembrie 2012 14:14
Nici nu vad cum ar putea sa faca "The Expendables la femenin" fara cele doua actrite.
rizea.alex70 pe 23 noiembrie 2012 14:36
Mi se pare ca Hollywdool a cam ramas fara idei din pacate....iar acest film copiaza perfect the expandables...pacat.
alex_il_fenomeno pe 27 decembrie 2012 12:38
nu cred ca va reusi sa se impuna, la ce concurenta acerba are...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells