Kick-Ass 2 începe filmările în toamnă

de Cristina Grigore în 18 Iun 2012
Kick-Ass 2 începe filmările în toamnă

Una din comediile cele mai lăudate de critici ale anului 2010 va reveni în cinematografe sub forma unui sequel în care protagonistul, Aaron Johnson, şi-a anunţat deja revenirea. Într-un interviu acordat Collider.com, actorul a declarat că filmările la această continuare sunt programate să înceapă în toamnă.

Kick-Ass 2 a fost anunţat încă de anul trecut, Jeff Waldow preluând de la Matthew Vaughn atribuţiile regizorale. Chloë Grace Moretz, personajul principal feminin al peliculei, este de aşteptat să-şi reia rolul, alături de alţi câţiva actori din distribuţia originală. Johnson a dezvăluit că a citit deja scenariul sequel-ului, menţionând că este posibil ca acesta să primească un rating R (interzis celor sub 17 ani fără un însoţitor adult), menţinând, în acest fel, „standardul… primului film”.

Adaptare a unor benzi desenate semnate de Mark Millar şi John Romita Jr., Kick-Ass are în centru un adolescent obişnuit, Dave Lizewski (Johnson), care doreşte să devină un super-erou adevărat, deşi nu are nicio superputere. Numele impunător ales – Kick-Ass – şi costumul pe măsură nu îl ajută însă în demersul său, în care se loveşte de alţi „supereroi” puşi pe fapte mari, precum fostul poliţist ce-şi spune acum Big Daddy, care şi-a antrenat fiica, de doar 11 ani, să devină nemiloasa luptătoare pentru dreptate Hit-Girl.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CstBoy pe 18 iunie 2012 13:49
haha, abia astept :))
greed pe 18 iunie 2012 20:34
Numai tu???
nsag pe 18 iunie 2012 23:27
Super +_+ ))
JohnnyAddams pe 19 iunie 2012 16:34
Asteptarea e scazuta din punctul meu de vedere, in mare parte datorita lui Matthew Vaughn, plecarea sa de la carma e un mare dezavantaj, el si Jane Goldman au realizat geniul din primul film. Regizorul actual mi se pare un intrus, filmele sale sunt mediocre si nu cred ca va putea surprinde atmosfera din primul.
alex_il_fenomeno pe 11 iulie 2012 14:56
primul nu a fost nemaipomenit , dar sigur nici nu a dezamagit . sa vedem cu ce ne impresioneaza acesta .
Rippa pe 8 martie 2014 18:37
alta dracie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells