Kick-Ass 2, „superviolent şi sângeros”

de Cristina Grigore în 12 Aug 2012
Kick-Ass 2, „superviolent şi sângeros”

Continuarea adaptării benzilor desenate Kick-Ass, aduse de Matthew Vaughn pe marile ecrane în 2010, a început recent filmările, urmând ca lansarea filmului - cu titlul preliminar Kick-Ass 2: Balls to the Wall - să aibă loc în decembrie 2013.

Într-un interviu acordat Collider.com, Christopher Mintz-Plasse, interpretul lui Red Mist, a vorbit despre începerea producţiei şi a dat unele detalii despre scenariul imaginat de Jeff Wadlow, cel care a şi preluat de la Vaughn regia filmului.

„Va fi superviolent şi sângeros, dar şi amuzant şi va avea o distribuţie grozavă. Sunt foarte încântat de această continuare. Voi zbura la Londra săptămâna următoare pentru a începe lucrul… pentru repetiţii, garderobă şi alte treburi de genul asta, iar filmările propriu-zise vor demara în luna septembrie”, a spus Mintz-Plasse.

Actorul de 23 de ani a făcut referire şi la vârsta lui Hit-Girl. Actriţa care o interpretează pe dura şcolăriţă de 11 ani, Chloë Grace Moretz, a împlinit anul acesta 15 ani.

„Nu am crezut până de curând că acest sequel mai are şanse să fie produs. Nu mi se părea probabil, mai ales că Chloë are acum, câţi ani, 37?”, a glumit el. „Dar nu, au venit cu un scenariu nemaipomenit. Nu au rămas la 11 ani, aşa cum avea ea în prima peliculă. I-au adăugat nişte ani, ceea ce mi s-a părut o treabă inteligentă”, a mai explicat actorul.

În Kick-Ass 2, Aaron Taylor-Johnson va reveni în rolul personajului central, în vreme ce Nicolas Cage, interpretul lui Big Daddy, va avea o scurtă apariţie în film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Johnny01 pe 12 august 2012 15:22
hmmm superviolent si sangeros, suna bine...
Bayard pe 12 august 2012 20:27
Abia il astept :)
alex_il_fenomeno pe 25 august 2012 13:29
cred ca se exagereaza ... oricum , il astept cu nerabdare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells