Kylie Minogue, în viitorul film al lui Dwayne Johnson, San Andreas

de Cristina Grigore în 12 Iun 2014
Pelicula, un ,,disaster movie", va fi lansată în vara lui 2015

Cu Dwayne Johnson în rol central, pelicula de acţiune San Andreas  – un ,,disaster movie” în toată regula – şi-a început filmările anul acesta, în aprilie, echipa de producţie petrecând aproximativ două luni pe platourile din Australia şi Los Angeles. Deşi în distribuţia filmului s-a vehiculat şi numele celebrei cântăreţe Kylie Minogue, cei de la TheHollywoodReporter.com au obţinut acum confirmarea.

Artista se va îndrepta aşadar spre ţara de origine, pentru a filma câteva scene din film în care va apărea într-un rol secundar, momentan nedezvăluit de producători.

Pelicula urmăreşte aventurile unui pompier (Johnson) şi ale fostei sale soţii (Carla Gugino), forţaţi să părăsească de urgenţă Los Angeles-ul şi să îşi salveze fiica, pierdută în urma unui cutremur de proporţii dezlănţuit în San Francisco.

Lansarea filmului, atât în versiune 2D cât şi 3D, va avea loc în luna iulie a anului viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Kylie Minogue, actor, San Andreas

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells