La Grand Cinema & More, sărbătorile de iarnă aduc magia „musicalului perfect”: My Fair Lady

de Cinemagia în 9 Dec 2016
Cea mai mare producţie privată a unui musical din România

Grand Cinema & More întâmpină sărbătorile în atmosfera unui spectacol care a scris istorie pe Broadway. My Fair Lady, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, revine pe scena sălii Epika în cea de-a treia serie de reprezentații pe  9, 10 și 11 decembrie.

Un bilet la una dintre reprezentațiile celebrului musical poate constitui cadoul perfect pentru cei dragi. Atemporalitatea poveștii, traducerea libretului, dinamismul spectacolului ce reunește, pe aceeași scenă, dansatori, actori, balet și o orchestră live fac din My Fair Lady un musical potrivit spectatorilor de toate vârstele.

„My Fair Lady a fost, pentru noi, cel mai curajos proiect al acestui an, care ne-a făcut să simțim, cu fiecare punere în scenă, emoțiile premierei. Ne-am bucurat să vedem, însă, la finalul fiecărei reprezentații, sala plină de copii, de familii, de cupluri aplaudând în picioare. Suntem convinși că, deși ajunși la a treia serie de reprezentații, vom simți din nou nerăbdarea unui spectacol pe care ni-l dorim desăvârșit, atinsă de bucuria de a fi adus magia unui asemenea musical mai aproape de publicul nostru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments..

 

Pentru elaborarea celei mai mari producţii private a unui musical din România, alături de regizor, au lucrat scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dincă, designerul de lumini Daniel Klinger, o echipă formată din 70 de artiști și peste 200 de oameni implicaţi în producţie. Traducerea și adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.      

Biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Exploreaza subiecte similare:

My Fair Lady

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells