Lara Flynn Boyle se declara impotriva dietelor drastice

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 15 Apr 2006
Lara Flynn Boyle se declara impotriva dietelor drastice
Gazda emisiunii Saturday Night Live difuzata de Pro Cinema in seara asta de la ora 00:15, este frumoasa actrita Lara Flynn Boyle. Cunoscuta din serialele Twin Peaks si The Practice, actrita de origine irlandeza probabil ca nu va scapa nici de aceasta data ironiilor legate de greutatea ei.
Regizorul Adam McKay, prezent si el la aceasta editie, nu a rezistat ispitei si a intrebat-o candid pe Lara daca greutatea ei este echivalenta cu cea a unei felii de paine. Insa actrita a luat taurul de coarne si a dezbatut ea insasi spinoasa problema a kilogramelor... in minus. Lara a recunoscut ca in trecut a fost obsedata de ideea de a arata cat mai subtirica posibil, insa cu timpul a depasit aceasta problema. Actrita a aratat chiar fotografii realizate cu cateva luni in urma, precizand ca imaginile ar putea fi socante. Plina de mandrie, a prezentat apoi audientei o noua serie de fotografii, care dovedeau ca - din punctul ei de vedere – problema de nutritie a fost depasita. Audienta a cercetat cele doua randuri de poze, dar nu a constatat nici o diferenta. Insa umorul cu care Lara a expus una dintre dificultatile cu care se confrunta vedetele de la Hollywood este sigur un pas inainte.
Invitatul Larei Flynn Boyle in aceasta editie este Jon Bon Jovi, care va interpreta, printre altele, unul dintre cele mai apreciate hit-uri ale sale: It’s my life.
Taguri:  Lara Flynn Boyle

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells