Leonardo DiCaprio l-ar putea juca pe Steve Jobs

de Cristina Grigore în 22 Apr 2014
Actorul şi regizorul Danny Boyle sunt în negocieri pentru lucrul la biopicul abandonat de David Fincher

Un film despre viaţa co-fondatorului Apple, Steve Jobs, se află de câţiva ani buni în agenda de lucru a lui Aaron Sorkin - scenaristul lui The Social Network. În proiect a fost cooptat de curând David Fincher (The Social Network, Fight Club), care şi-a condiţionat participarea la cârma producţiei prin distribuirea lui Christian Bale în rolul principal.

Aceasta, dar şi ale pretenţii exagerate ale cineastului, i-au făcut pe cei de la Sony Pictures să renunţe la colaborarea cu Fincher, iar potrivit TheHollywoodReporter.com, studiourile se află acum în negocieri cu regizorul Danny Boyle (Slumdog Millionaire), dar şi cu Leonardo DiCaprio, propunerea cineastului pentru rolul lui Jobs (Boyle şi DiCaprio au mai lucrat împreună la The Beach).

Scenariul pentru biopicul lui Steve Jobs a fost finalizat de Sorkin la începutul acestui an şi are la bază biografia oficială a ,,pionierului revoluţiei PC-urilor", scrisă de Walter Isaacson.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, Steve Jobs, Aaron Sorkin, David Fincher, Christian Bale, Danny Boyle, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 22 aprilie 2014 10:33
Ar fi ceva cu DiCaprio in rolul lui Steve Jobs . Sper sa fie mai bun decat Ashton Kutcher din ''Jobs''
robyboyadvanced pe 22 aprilie 2014 10:58
La jucat foarte bine Ashton Kutcher pe Jobs.
Magaru_Vesel pe 22 aprilie 2014 15:50
nu-l vad pe Dicaprio fara falci, asa cum arata Steve Jobs in ultimii ani de viata; Davin Fincher avea dreptate cu Christian Bale, care ne-a dovedit nu numai odata ca un oscar nu se castiga asa usor cum crede DiCaprio, trebuie sa faci sacrificii, inclusiv fizice, sa smulgi cinefilului lacrima de pe obraz si am sa reamintesc doar o parte din transformarile incredibile ale lui Cristian Bale din filmele : The Machinist ; The Fighter sau American Hustle .
Cand o sa inteleaga si Leonardo DiCaprio ca nu e suficienta interpretarea scenica in zilele noastre, trebuie sa ai si o conditie fizica adecvata a personajului pe care-l joci , poate atunci va castiga si el mult ravnitul Oscar.
Anul acesta exemplele i le-au dat Matthew McConaughey si Jared Leto . Speram sa-i dea o sansa lui DiCaprio totusi sa ne dovedeasca tuturor ca se poate adapta unui rol foarte dificil singurul lui atuu ar fi acela ca atat el cat si Jobs erau foarte bun oratori, dar sa-l vedem si cu vreo 20-30 kg in minus si fara falci :P

Ovidiu239 pe 22 aprilie 2014 23:57
Ar putea lua Oscar-ul
Han_Solo pe 23 aprilie 2014 10:14
Leo asta are de gand sa mai joace si altceva in afara de personaje istorice? Se vede ca este disperat dupa un Oscar...sincer, devine plictisitor. Si chiar este nevoie de un film despre Steve Jobs, chiar doua?
alex_il_fenomeno pe 25 octombrie 2014 21:04
Nu stiu ce sa spun, imi va lua ceva sa ma obisnuiesc cu ideea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells