Leonardo DiCaprio va juca în şi va produce un film despre asasinarea lui JFK

de Cristina Grigore în 20 Nov 2010
Leonardo DiCaprio va juca în şi va produce un film despre asasinarea lui JFK

După ce a anunţat că este interesat de rolul primului criminal din istoria Americii, H.H. Holmes, pe care l-ar putea interpreta în The Devil in the White Castle, şi a acceptat rolul primului director FBI în Hoover, filmul lui Clint Eastwood, actorul Leonardo DiCaprio şi-a întreptat atenţia spre John F. Kennedy. De data acesta, scrie Variety, rolul vizat nu este cel al faimosului preşedinte, acţiunea filmului petrecându-se după asasinarea lui JFK.

Cartea de non-ficţiune a lui Lamar Waldron şi Thom Hartman, Legacy of Secrecy: The Long Shadow of the JFK Assasination va sta la baza peliculei, la care actorul de 36 de ani va fi şi producător.

Intitulat simplu Legacy of Secrecy, filmul îl va avea pe DiCaprio în rolul agentul FBI Jack Van Laningham, care ar fi fost martor al confesiunii şefului mafiot Carlos Marcello despre ordonarea asasinării preşedintelui Kennedy. Marcello a condus timp de mai multe decenii crima organizată din Louisiana şi o mare parte a statului Texas, iar mărturia sa a venit după o lungă şi periculoasă misiune sub acoperire a lui Laningham, care s-a infiltrat în anturajul mafiotului, câştigându-i încrederea.

Compania Warner, care a produs şi JFK,  filmul lui Oliver Stone din 1991 (cu Kevin Costner, Gary Oldman şi Jack Lemmon) vrea să lanseze noul film în 2013, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la asasinarea preşedintelui american.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
L101 pe 21 noiembrie 2010 11:27
Un film pe degeaba pentru ca nu spala memoria lui Kennedy ce a fost ucic de CIA nici pe departe de vreun clan mafiot. Evident ca un asemenea proiect nu poate fi realizat sub nicio forma.
JohnnyAddams pe 21 noiembrie 2010 17:48
cum "The Da Vinci Code" a fost realizat, poate fi realizat si unul despre acest "mit", totusi nu este nimic 100% adevarat, iar daca ar fi nu vom stii si nici macar nu vom fi siguri vreodata, poti spune ca a fost ucis de CIA, insa nu ai nicio dovada cat de mica ar fi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells