Liam Neeson, despre personajul său din Taken 2: „E sătul de crime”

de Cristina Grigore în 27 Sep 2012
Liam Neeson, despre personajul său din Taken 2: „E sătul de crime”

Liam Neeson a vorbit recent cu cei de la FlicksandBits.com despre noul său film, sequel-ul thriller-ului poliţist din 2008, Taken, iar din declaraţiile actorului, personajul pe care îl interpretează, fostul agent CIA Bryan Mills, este cu totul diferit în această continuare a poveştii.

Neeson a explicat că în Taken 2, Mills apelează la crimă doar ca ultimă soluţie pentru salvarea fostei sale soţii. „În acest moment al vieţii sale, Bryan este cu adevărat sătul să mai omoare oameni”, spune actorul. „S-a transformat fizic într-un fel de maşină de ucis odată cu programarea scopului său, acela de a elimina tipii cei răi. Cred că una din cele mai mari griji ale sale este că această maşină va prelua controlul în detrimentul fiinţei umane. De dragul soţiei şi al fiicei sale, îşi doreşte să se oprească”, a mai spus Neeson.

Actorul de 60 a vorbit şi despre reîntâlnirea cu echipa de cascadori ai lui Taken, care l-a ajutat să realizeze numeroasele scene de acţiune ale peliculei. „Revenirea în rolul lui Bryan Mills m-a adus din nou alături de Mark [dublura sa din film] şi de a executa toate acele scene de luptă. În ceea ce-l priveşte pe Bryan, el are câte ceva şi dintr-un spion, dar şi dintr-un membru al trupelor de comando, aşa că a fost nemaipomenit de distractiv să lucrez la această peliculă”, a declarat starul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 octombrie 2012 22:13
promite multe, mai ales dupa succesul primului film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells