Loki se apucă de cântat

de Cristina Grigore în 13 Iun 2014
Tom Hiddleston va fi protagonistul unui film biografic plasat în lumea muzicii, în care îşi va interpreta singur melodiile

Actorul Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din Thor, a primit rolul principal în viitorul film biografic despre Hank Williams, I Saw the Light.

Potrivit Deadline.com, Hiddleston îşi va interpreta în filmul regizat de Marc Abraham melodiile aferente rolului.

Williams a fost unul dintre vedetele de primă mână ale muzicii contry între 1940 şi 1950, însă viaţa lui a fost scurtată prematur, la doar 29 de ani (la sfârşit de an 1953), de un infarct. Moştenirea sa a căpătat proporţii tot mai mari în ultimele decenii, fiind inclus pe listele ce onorează  celebrităţile muzicii country.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hiddleston, actor, I Saw the Light

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SimonaCB pe 14 iunie 2014 16:22
E timpul ca Tom sa scape de Loki si isi foloseasca talentul cu adevarat. Poate pentru un actor este interesant sa joace un personaj care este opusul sau din toate punctele de vedere dar filmele cu Thor au devenit complet neinspirate.
Doar Thor 3 sa mai salveze rusinea, daca cei de la Marvel considera ca merita sa investeasca intr-un scenariu si o regie ca lumea.

Skynet.Zbenga pe 15 iunie 2014 04:50
thor 2 a fost intradevar un semi-esec

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells