Lucian Georgescu a inceput filmarile la Trilogia Fantomei

de Gloria Sauciuc în 5 Nov 2008
Lucian Georgescu a inceput filmarile la Trilogia Fantomei

"Tatal Fantoma", primul film din Trilogia Fantomei, o serie de road-movies a caror actiune este plasata in Europa de Est si care il are in rol principal pe Marcel Iures, se va filma pana la sfarsitul acestui an, locatiile fiind zona Bucovinei, Braila, Budapesta si Statele Unite. Regizor este Lucian Georgescu, scenarist, cunoscut in special ca om de publicitate. Atat "Tatal Fantoma", cat si continuarile - "Amintirile casei-fantoma" si "Inapoi in Transilvania" se desfasoara in Romania de astazi si sunt comedii amare, povesti fantastice despre straini ce viziteaza un taram misterios cu care impartasesc povesti trecute, despre dragoste si ura, amintiri si strigoi.

Scenariul, scris de Lucian Georgescu, are la baza o povestire de Barry Gifford, director de imagine este Liviu Marghidan, iar coproducator este Joachim von Vietinghoff ("The Man from London", "Commercial Men", "Dear Mr. Wonderfull"/"Ruby's Dream").

In distributie, pe langa Marcel Iures - Robert Botto in film, descendent si biograf al faimosilor frati Traum (Rudolph, scriitorul si Samuel, candva gangster in Chicago)

Taguri:  Lucian Georgescu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells