Lungmetrajul Entourage începe filmările

de Cristina Grigore în 20 Feb 2014
Lansarea filmului este programată pentru sfârșitul acestui an

Pelicula realizată după popularul serial HBO Entourage a demarat producția, anunță IGN.com, filmările urmând să se desfășoare atât în Los Angeles, cât și în Miami. La patru ani după încheierea celui de-al optulea sezon al serialului, producătorul executiv, Mark Wahlberg și creatorul serialului, Doug Ellin, sunt pe cale să aducă pe marele ecran aventurile Hollywoodiene ale lui Vincent Chase, Eric Murphy, Johnny ,,Drama” Chase și Salvatore ,,Turtle” Assante.

Intepreții acestora, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, respectiv Jerry Ferrara se vor reuni în distribuție cu Jeremy Piven (în rolul agentului Ari Gold), Emmanuelle Chirqui (Sloan), Perrey Reeves (soția lui Ari Gold) și Rhys Coiro (Billy Walsh). Noi veniți în distribuție vor fi Billy Bob Thornton și Haley Joel Osement.

Doug Ellin, care a semnat și scenariul, la sta la cârma producției, a cărui lansare este programată pentru sfârșitul acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Entourage, Mark Wahlberg, Doug Ellin, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven, Perrey Reeves, Rhys Coiro, Billy Bob Thornton

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 20 februarie 2014 10:47
Serialul asta chiar o fi urmarit de cineva?
pedross pe 20 februarie 2014 13:52
Crede-ma ca serialul asta e unul dintre cele mai bune comedii de pe tv.
pedross pe 20 februarie 2014 14:06
una*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells